Seks-poze koje je bolje da izbegavate

Seksi igrice u krevetu zahvaljujući mašti mogu da prerastu u vrlo uzbudljivo iskustvo. Međutim, s druge strane mogu da prerastu u pravi fijasko

  • 5

Eksperimentisanja u seksu su uvek dobrodošla, ali baš kao i sve, i to ima svoje granice. Ne treba preterivati jer su velike šanse da vam se obije o glavu. Ukoliko volite da isprobavate nove načine seksi igara, samo napred, ali treba da budete svesni "akrobacija" koje nikako ne biste smeli da izvodite u svom krevetu. Evo o kojim seks-pozama je zapravo reč.

Obrnuti kaubojski položaj

On leži na leđima, ona sedi na njemu okrenuta leđima, a noge su joj pored njegovih bokova dok "jaše svog kauboja". Pre svega, u ovom položaju se ne događa stimulacija klitorisa, osim ako ruke nisu uključene u celu priču, a on ima i jasan pogled na vašu guzu. Malo koja žena se oseća seksi kad zna da partner vidi više nego što je ona ikada uspela. Osim toga, s obzirom na to da niste okrenuti prema partneru, zasigurno ćete imati pogled na gomilu stvari koje će vas ometati.

Erotska harmonika

On leži na leđima, ona sedi na njemu u čučnju, a njegove noge su na njenim ramenima. Osim što ćete se osećati kao žaba, a ne kao žena, biće to više vežba nego seksualni užitak. Imaćete problema i ako muškarac nije dovoljno fleksibilan, pa zbog naglog podizanja nogu vrišti kao curica jer ga to jako, jako boli. Kad smo već kod toga, njegova stopala u blizini vašeg lica?

Rizično!

Bilo koji položaj u kuhinji. Baš kao u filmovima, podiže vas i stavlja na pult, no ubrzo shvatate da ne postoji poza u kojoj bi vam bilo udobno na tako tvrdoj površini.


S nogu

Muškarac i devojka okrenuti su jedno prema drugom, zagrljeni su, on podiže njene noge i obavija ih oko svog torza. Iako ovaj položaj ima neke čari, takva bliskost nije toliko jednostavna kao što izgleda. Pre svega, morate imati frajera koji je u stanju ne samo da vas podigne, već i da izdrži neko vreme. Umesto kreveta ili neke čvrste podloge o koju biste se mogli odupreti, u ovom slučaju imate samo vazduh. Pa, ako niste u sjajnoj kondiciji, nek vam je sa srećom.

Piramida

Ona je u položaju piramide (ravnomerno raspoređena težina tela na ruke i noge, tako da telo čini oblik slova V ili piramide), dok on vrši penetraciju otpozadi. Većina žena ne voli da im muškarac bulji u guzu i u sve ima slobodan uvid, a ovaj položaj omogućava upravo to. Osim toga, u ovom položaju neće moći da se posveti vašim grudima jer jednostavno ne može da ih dohvati.

Licem u lice

Ona leži na leđima s kolenima savijenim ispod guze, dok je on na vrhu. Odjednom se vaši uzdasi zadovoljstva pretvaraju u krik, kolena vas bole i više niste fleksibilni kao nekada. Razmišljate kako ste možda mogli da uradite neki čučanj, da se pripremite. Poza koja će učiniti da se osećate debelo i nesposobno. Poštedite se ove agonije i jednostavno ispružite noge.

( Telegraf.rs / mondo.rs )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoro

    14. jun 2013 | 21:06

    Rekoh. Svaka je dobra poza, samo kad ima sta da se voza.

  • Sandra

    14. jun 2013 | 23:32

    pa bas su sve te poze one koje volim...doduse samo prvu nisam isprobala ali ove ostale jesam i u svakoj sam uzivala.

  • ---Mileta

    16. jun 2013 | 17:46

    Lepo videti pa I dase neproba.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA