SEKS NA OKO: Novi japanski erotski fetiš (VIDEO)

Ljudi iz ljubavi rade različite čudne stvari, ali japanski studenti su prešli na potpuno novi nivo. Oni ljubav iskazuju ližući unutrašnjost partnerovog oka. Ovakvom razmenom nežnosti rizikuju i svoje zdravlje

  • 4

Najnoviji seksi trend koji nam dolazi iz Japana a lagano počinje da osvaja čitavu planetu zove se "okulolinktus". U pitanju je međusobno lizanje unutrašnjosti oka kao poseban način iskazivanja privrženosti mladih ljubavnika.

Verovali ili ne čak 30 odsto adolesceneta u Zemlji izlazećeg sunca priznalo je da ovaj bizarni fetiš redovno upražnjava. Ipak, lizanje oka nije svojstveno samo Japancima.

- Pre nekih godinu dana, dečko mi je prvi put olizao oko i baš mi se svidelo. Nisam više s njim, ali i od svojih budućih partnera tražiću da mi to rade. Lizanje oka me veoma uzbuđuje, baš kao i sisanje palca na nogama. Golica, ali veoma prija - ispričala je dvadesetdevetogodišnja Amerikanka Elektrika Energijas.

Kako lekari upozoravaju, najveći problem predstavlja to što ovaj čin može da izazove konjuktivitis i druge infekcije oka koje mogu da izazovu čak i slepilo. Ako već žele da rade ovako nešto, oba partnera morala bi da budu odličnog zdravstvenog stanja. U slučaju da osoba koja pruža ovo čudno zadovoljstvo ima herpes, može ga preneti na svog partnera.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nidza

    14. jun 2013 | 21:37

    После 2 атомске бомбе и Фукошиме, то се и могло очекивати од толике озрачености...

  • to sam ja

    14. jun 2013 | 21:11

    Jebeni Japanci otići ćemo svi k vragu radi tih budala

  • Snesko

    14. jun 2013 | 21:20

    Bolest! Daleko bilo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA