Na koje vam sve načine frajeri skreću pažnju na sebe

Nisu samo žene te koje vole kada osete uzbudljive poglede na svojoj koži. I frajeri podjednako vape za pažnjom, pa samim time i pribegavaju nekim stvarima koje im pomažu da privuku ženske poglede

  • 1

I muškarci vape za pažnjom i pogledima. Nisu samo žene te koje uživaju u "skeniranju" i koje vole da im se da do znanja da su privlačne i seksi. Pripadnici jačeg pola podjednako imaju potrebu za ženskim pogledima koji im jasno pokazuju da su i te kako poželjni. A šta su sve spremni da urade kako bi žena bacila oko na njih? Spisak je stvari.

Ponašaju se kao klovnovi

Razbijanje čaša u kafiću možda deluje kao da pokušava da bude što veća seljačina, ali većina muškaraca koja to radi zapravo traži ženski pogled. U ovu kategoriju spadaju i razne vratolomije, pa će se tako muškarac koji pokušava da zadivi ženu možda popeti na drvo, skočiti na glavu u plićak ili napraviti klovna od sebe na neki drugi način. Vama će delovati detinjasto, ali jedno je sigurno - primetićete ga.

Nose vama omiljene stvari

Ona košulja koju ste jednom pohvalili ili parfem koji volite nije slučajnost. Većina muškaraca ne priznaje da to radi zbog žene, ali sasvim su svesni da će način na koji miriše i izgleda izazvati pozitivnu reakciju kod vas. Drugim rečima - žene nisu jedine koje su proračunate u odabiru odeće.

Prave se važni


Glasno pričaju u kafiću kako biste ih primetili, u autu puštaju glasnu muziku i otvaraju prozore da ih svi čuju, u teretani dižu tegove koji su im preteški samo kako bi zadivili slučajnu prolaznicu. Većina žena se za njima neće okrenuti, ali oni su uvereni kako je ovo savršeni recept za zaljubljivanje.

Prave se da vas ne poznaju

Udarac na ego je uvek najefikasniji, a muškarci su jako dobro upoznati sa ovom taktikom. Kada pored njih prođe žena koju poznaju ili su u društvu cure koju posmatraju iz prikrajka, praviće se da je ne poznaju. Time pokazuju da nisu zainteresovani, što ih čini privlačnijima. Žene ovo rade bolje, ali ni muškarcima ne ide loše.

( T.M. / index.hr )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nemanja

    19. jun 2013 | 16:13

    To nisu frajeri, to su osobe koje jedino što vole je da skreću pažnju na sebe, jer je nisu dovoljno dobijali od roditelja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA