Sva pravila veze bez obaveza

Muškarci su neobaveznim vezama uvek bili skloni, ali sve je više žena koje u poslednje vreme odlučuju na ovakav način zabavljanja. Međutim, bez obzira na popularizaciju, ove veze ne može da podnese svako

  • 0

Veze bez obaveza su sve češća pojava. Muškarcima doduše nikada nije bio problem da se zabavljaju sa devojkama bez emocija, povučeni samo fizičkom privlačnošću. Međutim, i žene se u poslednje vreme sve češće odlučuju na neemocionalnu vezu. Ipak, žena po prirodi pati za nežnošću i emocijama, što je svakako dijametralno suprotno od veze bez obaveza. Upravo zbog toga treba da budete svesni svih pravila koja se podrazumevaju u ovom odnosu kako biste znali da li ste vi spremni za tako nešto ili pak ne.

To nije veza

Dakle, nema dugih razgovora i dopisivanja, upoznavanja s prijateljima, slatkih iznenađenja i svega onoga što rade zaljubljeni parovi. Emocije su u ovakvoj vrsti odnosa nepoželjne, a uglavnom su žene te koje one češće obuzmu, iako ne znači da se ne događa i muškarcima. Naravno da postoji šansa da se i jednom i drugom pojave emocije, ali to je u više posto slučajeva jednostrano. Ako ona druga strana i dalje ustraje na tome da ne želi vezu, takav odnos treba prekinuti što pre, ako želite da "izvučete živu glavu".

Nema ljubomore

Ovakav odnos ostavlja prostor za viđanje s drugima, ali to nije varanje. Niko ovde nije obavezan da polaže račune onom drugom o tome gde je i s kim bio. Neki, nažalost, ne polažu takve račune ni kad su u vezi, a kamoli ovako. Ako počinjete da osećate ljubomoru, to je jasan znak da su emocije počele da se javljaju. U tom slučaju samo vi gubite.

Bez žurbe

Viđanje s drugima se odnosi i na vas, ne samo na njega. Dakle, postoji mogućnost da i vi u međuvremenu upoznate nekoga. Naš savet? Ne prekidajte odmah ono što već imate, dok ne vidite gde bi eventualno moglo da vas odvede ovo drugo. Tek kada budete sigurni, napravite ozbiljniji korak.


I za kraj...

Iako u početku ovakva veza može da se čini kao idealna avantura, stručnjaci tvrde da je ona unapred osuđena na propast jer će uvek na kraju jedno od vas dvoje poželeti nešto više.

( T.Milić / index.hr )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA