SEKSI JOGA: Vežbom do ludačkog orgazma

Snažni orgazmi su nešto sa čim žudi svaka žena, a ono što pripadnicama nežnijeg pola pomaže da ih dožive jeste vežbanje joge

  • 1

Joga je odlična za seks, posebno orgazam kod žena. Dame koje je ne upražnjavaju trebalo bi da razmisle dvaput pre nego što sledeći put kažu da ih ovaj način vežbanja apsolutno ne zanima.

Pre svega, joga je odličan način da osnažite, ojačate i definišete svoje telo. Zahvaljujući njoj telo postaje fleksibilno, a samim time i spremnije za mnoge vratolomije, kako u životu, tako i u krevetu. Takođe, ojačava vašu muskulaturu, naročito muskulaturu intimnog područja.

Mišići vagine ojačavaju tokom vežbanja joge što veliki broj žena dovodi do mnogo snažnijih orgazama. Ali ne samo to. Joga povećava šanse za postizanje višestrukih orgazama kod žena, što ovaj način vežbanja čini izuzetno primamljivim.

Istovremeno, joga je savršena za seks jer čisti um i oslobađa od stresa. Opšte je poznato da seks ne uspeva kada je čovek opterećen i pod uticajem nekih mračnih razmišljanja. Ali upravo tu stupa na snagu joga koja vam pomaže da vam se najpre opusti um, a potom i telo što čini savršenu kombinaciju za eksploziju strasti u krevetu.

Ukoliko ste u mogućnosti, krenite na vežbanje joge zajedno sa partnerom. Em što ćete tako razviti međusobno poverenje i intimnost, em ćete tokom vežbanja istovremeno biti preplavljeni endorfinom što će i te kako pozitivno uticati na vratolomije u krevetu. Uživajte.


( T. Milić )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ševarice

    22. jun 2013 | 13:53

    Alo žene! Lažu vas nema tu bez one stvari ništa, ali za liniju su dobre vežbe.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA