FRAJERI ZAPADNE EVROPE: U seksu najbolji Švajcarci, Britanci katastrofa

Svim damama zainteresovanim da isprobaju nešto novo i imaju seks s nekim momkom koji dolazi iz zapadne Evrope preporučujemo da isprobaju Švajcarce, Holanđane ili Austrijance

  • 9

Ako ste ovog leta zainteresovani za seks-avanuturu s nekim strancem, onda će vam od koristi biti rezultati istraživanja o tome kakve su pojedine nacije u krevetu. U okviru projekta “European Sex Survey” anketirano je više od 14.000 ljudi, a ispitanici su poredili 12 evropskih zemalja.

Na listi ljubavnika pripadnici jačeg pola koji dolaze iz Velike Britanije su na poslednjem mestu, sa samo 3,3 poena, dok su titulu Kazanove poneli Švajcarci s ocenom 3,9. Slede ih Holanđani i Austrijanci.

Slični rezultati su i u ocenjivanju kvaliteta seksualnog života. Britanci su najnezadovoljniji, a Švajcarci ponovo najzadovoljniji. Holanđani i Španci su, takođe, vrlo maštoviti i zadovoljni na tom polju. Blizu 11 odsto Britanca priznalo je da oblači razne kostime tokom seksa, kao i 14 odsto Finaca.

Širom Evrope popularno je i snimanje intimnih trenutaka, a Holanđani i Austrijanci su na prvom mestu kada je reč o polnim odnosima na javnim mestima. Ipak, Francuzi, koji su blizu vrha liste najboljih ljubavnika, preferiraju spavaću sobu za seksualne aktivnosti. Možda ćete pomisliti da su pomalo tradicionalni, ali razuveriće vas informacija da su upravo Francuzi imali toliko partnera da ni sami ne znaju broj. Samo polovina je uspela da se seti imena svih svojih seksualnih avantura.

Danci i Finci su nacija koja najčešće vara partnere. Njih 32 odsto priznalo je da su varali u vezama ili braku. Holanđani su najverniji, a varalo ih je samo 15 odsto.

Skandinavci i Danci vole veze za jednu noć. Čak 51 odsto otkrilo je kako redovno praktikuju muvanja na jedno veče.


Ovako izgleda lista najboljih ljubavnika u zapadnoj Evropi:

1. Švajcarska (3,90)

2. Holandija (3,85) i Austrija (3,85)

4. Španija (3,77) i Italija (3,77)

6. Belgija (3,70) i Nemačka (3,70)

7. Francuska (3,63)

8. Švedska (3,61)

9. Finska (3,57)

10. Norveška (3,56)

11. Danska (3,45)

12. Velika Britanija (3,31)

(Telegraf.rs / kliX.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slavko

    21. jun 2013 | 17:41

    Pa jeste da je pivo sex bili bi oni najbolji (austrijanci) gluposti najobicnije,toliko su dobri jeb*ci da im svaki yugo moze skinuti tri ribe po izlasku..naravno da plati pivo...heehee

  • dejan

    23. jun 2013 | 20:50

    SVAJCARCI????ZIVIM U SVAJCARSKOJ GODINAMA APSOLUTNO TVRDIM IZ POUZDANIH IZVORA DA SU SVAJCARCI NAJGLUPLJI ZA SEX,VRLO KOMPLIKOVANI I LOSI OVO JE CISTA GLUPOST!!!

  • Adem

    22. jun 2013 | 01:34

    Nisu oni racunali balkan......Kad balkanac udari ode baba sa kolacima:-):-):-):-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA