Zašto momci vole "loše" devojke?

Verovatno ste do sada čuli za onu "Dobre devojke idu u raj, a loše gde god požele". I ne samo da idu gde god požele, već se frajeri za njih lepe kao kokice za šerpu

  • 5

Frajeri vole loše devojke. Izgleda da one zaista prolaze bolje u životu jer se muškarci za njih naprosto lepe. Razloga je mnogo, ali se zapravo radi o uvreženom mišljenju u muškom svetu da se radi o opasnim tigricama koje ih upravo svom neizvesnošću, koju nose sa sobom, privlače poput magneta.

Bilo kako bilo, teško im je ugoditi. Izlaze sa lavicama, žene se sa devicama, a ustvari najviše vole kombinaciju i jednog i drugog. Ali, šta je to u njihovim venama zbog čega se uvek pre okreću za nekom koja ima pirsing na pupku, za razliku od one koja na ulici pleni samo osmehom? Saznajte.

Misle da su bolje u krevetu

Odnosno, smatraju da takve devojke vole da eksperimentišu, iako to nužno ne mora da bude istina.

Izlasci s njima su zabavniji

Muškarci se bolje zabavljaju s takvim ženama, jer nikad ne znaju kako će se izlazak završiti, što im je draže od gledanja romantičnih komedija subotom veče. Iako i to ima svoje čari, ovo im je mnogo zanimljivije.


Veruju kako manje zanovetaju

Imaju mišljenje da takve devojke nisu zavisne o muškarcu. I dalje imaju svoje interese, stav, prijateljice i ne sede kući po ceo dan čekajući njegov poziv. To im se jako sviđa.

Imaju bolji smisao za humor

Pred njima oni ne moraju da paze šta govore, jer one se smeju uvek, pa čak i odgovore na većinu neprimerenih šala, poput onih seksističkih. U takvom se društvu muškarci mnogo lakše opuštaju i osećaju lepše.

Bolje razumeju muškarce

 

Upravo zato što su sličnije njima, pa takva žena nije samo devojka ili ljubavnica, već i prijateljica. Njoj nije strana većina "muških" stvari. Ona može da pođe na romantičnu večeru ili u šetnju, ali i na utakmicu, pivo ili giros u gluvo doba noći.

( T.M. / index.hr )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA