Siromašni muškarci bolji u krevetu

Glavni aduti muškaraca s manje novca su sreća, vernost i orgazam, pokazalo je istraživanje jednog profesora sa Univerziteta u Čikagu

  • 6

Ako ste od onih kojima je cilj bogato se udati, razmislite dvaput.

Naime, posljednje istraživanje Centra "Pew Research" pokazalo je da su muškarci s manjim i srednjim platama emocionalno dostupniji, verniji i, verovali ili ne, bolji u krevetu.

Glavni aduti muškaraca s manje novca su sreća, vernost i – orgazam. Tim se fenomenom bavio i profesor sa Univerziteta Čikago Adam Galinsky koji zaključuje da će žene biti srećnije sa "siromašnijim" muškarcima jer su manje licemerni od bogataša.

Muškarci sa srednjim primanjima ljubazniji su kada upoznaju nove ljude nego bogatiji muškarci, piše časopis "Psychological Science".

Kada su autori ove studije posmatrali snalaženje bogatih i siromašnih muškaraca s novim znancima, primietili su kako je druga grupa češće kao sredstvo koristila osmeh, kontakt očima i više je razgovarala.

S druge strane, bolja primanja dolazila su u paketu s grubim i bahatim ponašanjem. Muškarci slabijih primanja više se socijalno angažujaju jer na taj način pokušavaju uspeti, dok su osobe boljeg statusa već na svom cilju te često ne smatraju da im trebaju nova poznanstva.

(Telegraf.rs / Zadovoljna.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA