SEKS-DIJETA: Apstinencija u spavaćoj sobi potpiruje strasti

Seks bi trebalo da bude stvar koja zbližava partnere, nešto u čemu oboje učestvuju sa zadovoljstvom i ne mogu da dočekaju da se dogodi. Ipak, svakome dođu “loši dani”, pretrpani obavezama kada jednostavno fali vremena za sve, pa i za seks

  • 0

Brojni seksolozi izneli su mišljenje da, u trenucima kad se nema vremena za seks ili je došlo do zahlađenja odnosa u vezi ili braku, namerna apstinencija može mnogo da pomogne. U ljudskoj prirodi je da je “zabranjeno voće najslađe”, tako da ako donesete odluku da pauzirate od seksa, to bi znatno moglo da vam poveća želju za akcijom.

Međutim, tokom apstinencije voljena osoba i vi ne bi trebalo da sebi uskratite druge vidove ostvarivanja fizičke bliskosti. Poenta uzdržavanja od seksa je, između ostalog, u tome što ćete naučiti da uživate s partnerom i na načine koji nužno ne uključuju penetraciju. Setite se samo prvih dana ljubavi, kada su vam poljupci i dodiri predstavljali sinonim za leptiriće u stomaku.

Ako ste predigru shvatali isključivo kao uvod u nešto više, verovatno ste već zaboravili koliko ona užitka može da pruži sama po sebi. Isprobajte senzualnu masažu, višesatno ljubljenje i duge zagrljaje. Uprkos manjku vremena, odjednom ćete osećati snažnu potrebu za ovakvim trenucima.

Znajući da vam je sam čin seksa strogo zabranjen, setićete se hiljadu i jednog načina kako da vi i vaš partner uživate jedno u drugome.

Apstinencija može da bude nadasve korisna i ako muškarac ima problema s potencijom. Kada njegova žudnja  bude narasla do neslućenih razmera, prestaće oboje da se brinu o tome da li može zadovoljiti i sebe i svoju partnerku.

(Telegraf.rs; Izvor: Cosmopolitan)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA