15 seksi taktika koje pale kod svakog muškarca

Ukoliko još niste načisto sa tim šta vaš muškarac voli, a šta ne voli u seksu, evo nekoliko odgovora koji će vam razrešiti dileme po pitanju njegovih fantazija

  • 2

Žena koja je vešta u spavaćoj sobi je osnova svih muških seksi fantazija. Pripadnici jačeg pola maštaju o damama koje su uvek spremne na akciju, koje obožavaju nestašluke kada je seks u pitanju i koje vole da eksperimentišu i sa vremena na vreme mu priušte neko sasvim novo iskustvo. 

Ali kako biste postali prava osvajačica u krevetu, morate da budete upoznati sa svim trikovima koje muškarci smatraju nezaobilaznim pod čaršavima. Ovo su neki od njih zbog kojih će muškarac gledati u vas kao u boginju.

Seks preko telefona

Nazovite ga u neko čudno doba i započnite seks preko telefona. Rečima mu opisujte ono što želite da vam radi i što želite vi da radite njemu. Neće ostati ravnodušan, naprotiv.

Samodržeće čarape i halteri

Jedan od muških predloga ženama je da stave haltere jer ih izluđuje to kada ostanu samo u gaćicama i samodržećim čarapama.

Intimna frizura


Većina muškaraca zapravo voli kada je sve glatko i bez dlačica. Da mogu, upravo bi vam to i sami rekli. Stoga, iznenadite ga.

Striptiz

Skidanje ili mali striptiz uvek će ga baciti na kolena, posebno ako sve vreme imate kontakt očima i laganim pokretima mu pokazujete šta ga uskoro čeka.

Recite šta želite

Muškarcima će biti lakše ako im u krevetu direktno kažete šta želite i šta volite umesto da ćutite ili dajete zbunjujuće znakove. Samo napred, dajte mu jasne instrukcije. Uživaće u tome da vam pruži još veće zadovoljstvo.

Iznenađenje

Ima li išta bolje od seksi iznenađenja? Oko toga čak ne morate ni posebno da se trudite. Dovoljno je da ga dočekate u seksi vešu i potpuno ćete ga osvojiti.

Istražujte

I muškarci znaju da budu ćutljivi, pa sami proverite kako vaš partner reaguje na određene ideje i saznaćete šta mu se zapravo sviđa.

Pokažite mu šta želite

Ako ste nesigurni i sramežljivi, ne morate da mu kažete šta vas uzbuđuje, nego ga rukama i pokretima navedite na ono šta želite da vam uradi.

Višestruko zadovoljstvo

Kao što žene vole istovremenu stimulaciju na više mesta, tako je i s muškarcima. Žene su većinom orijentisane na penis, ali muškarci vole kada dodirujete i ostale intimne delove tela, posebno kod oralnog seksa.

Briga o veličini

Dok se žene brinu o celulitu i debljini, muškarci se pitaju šta žene misle o njihovim penisima. Zato iskoristite trenutak razgovora u krevetu i recite mu da ste i te kako zadovoljni. To će mu podići samopouzdanje, zbog čega će seks biti još bolji.

Poza 69

Ako ste novi u isprobavanju poze 69, budite na vrhu jer će on tada imati slobodne ruke da vam pruži potpuno zadovoljstvo.

Dominacija

Muškarci vole osećaj moći pa im ponekad dopustite da budu dominantni i da rade s vama šta god požele, naravno, dokle god poštuju vaše granice.

Oprezno s kritikama

Ukoliko niste zadovoljni seksom, to bi trebalo da kažete, ali pomoću argumenata kako bi mu bilo jasno u čemu je problem. Zato ga nemojte ostavljati bez objašnjenja jer zbunjenost može još više da pogorša vaš sledeći seks.

Jastuci

Jastuci pomažu da neke poze budu produktivnije. Stavite ga ispod guze u trenutku kad je on na vama. Penetracija pod drugačijim uglom će mu pružiti drugačije zadovoljstvo i oboje ćete doživeti nova iskustva u krevetu.

Veži me, nežno

Muškarce snažno uzbuđuje pomisao da imaju sve pod kontrolom i da su dominantni. Dozvolite mu da vas veže za krevet, a potom se potpuno prepustite njegovim seksi veštinama. To će ih naprosto izludeti.

( T.M. / tpotal.hr )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA