Dame u bikiniju sigurnije s 50, nego s 30 godina

Možda će zvučati neverovatno, ali nedavno istraživanje je pokazalo da žene osećaju više samopouzdanja sa pedeset nego sa trideset godina, posebno kad je bikini u pitanju

  • 1

Samopouzdanje i ljubav prema sopstvenom telu izgleda da dolaze s godinama. Nedavno istraživanje pokazalo je da se dame više osećaju seksi i zgodnije sa svojih pedeset godina, za razliku od mlađih pripadnica nežnijeg pola kojima problem predstavlja čak i kad treba da se skinu u kupaći kostim.

Prema studiji jednog britanskog trgovačkog lanca, rađenoj u saradnji sa više od 2.000 žena, svaka peta žena u svojim dvadesetim i tridesetim godinama se oseća dobro u svojoj koži, dok je ta brojka mnogo veća kod žena koje su prevalile pedesetu, jer se čak svaka treća može pohvaliti velikom dozom zadovoljstva sopstvenim telom.

Ovakvi rezultati pokazuju da žene s vremenom prihvataju svoje telo i da sa zrelošću dolazi i nedostatak kompleksa. Osim toga, istraživanje je pokazalo i da žene nakon čerdesete godine bolje procenjuju koji im tip odeće i kupaćeg kostima pristaje, za razliku od mlađih pripadnica lepšeg pola.

( Tamara Milić )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA