Najbolje seks poze s malim penisom

Muškarci s malim penisom, kao i žene koje se sa njima zabavljaju, nemaju razloga za brigu. I za tu situaciju postoji rešenje koje vodi do fantastičnog seksa

  • 37

Veličina penisa bitnija je muškarcima nego ženama. Oni češće razmišljaju o svom ponosu, a naročito o tome da li su zaista sposobni da zadovolje svoju dragu. Međutim, ni žene nisu slepe pa vrlo jasno znaju da procene o kakvom se "kalibru" radi. I dok se jedne sreću sa bogato nagrađenim muškarcima, druge dame imaju posla sa pripadnicima jačeg pola koje priroda baš i nije obdarila. Ali to i ne predstavlja neki problem ukoliko je muškarac izuzetno spretan i ukoliko parovi praktikuju seks poze koje najbolje stimulišu ženske intimne zone. A evo i o kojim pozama je reč.

Žena gore

Kada je žena gore, penetracija je posebno duboka, što u slučaju da njen partner ima jako velik penis može biti i bolno ili neprijatno. To posebno važi kada žena zajaše svog partnera tako da mu se okrene leđima. Baš zato je ta tehnika kao stvorena za mali penis, a osim toga ženi omogućava lakše pokrete koji stimulišu klitoris.

Doggy style

Iako je ta poza primerena i za obdarene muškarce, odlična je i za one s malim penisom, jer svaka penetracija zguza stvara osećaj da je penis mnogo veći nego što jeste. Kako ovaj položaj onemogućava ljubljenje i gledanje u oči, muškarac mora intimnost da nadoknadi na drugi način, mazeći ženine bokove, držeći je za struk ili izvođenjem cele "predstave" ispred ogledala kako bi žena mogla da doživi fantastičan orgazam.

Misionarska poza

Misionarski položaj je pogodan za penise svih veličina, ali muškarci s malim penisom mogu priuštiti sebi dodatnu poslasticu. Mogu da penetriraju u vaginu svoje partnerke i da dozvole sebi jake i snažne pokrete bez straha da će je povrediti ili joj uzrokovati bol. Problem kod velikih penisa je u tome što je jaka i duboka penetracija uglavnom bolna za žene.


Poza 69

Mali penis ima veliku prednost kod poze 69. Naime, neobdareni muškarci mogu bezbrižno da uživaju u ovom položaju, jer ne moraju da misle hoće li svojim pokretima prouzrokovati neprijatnosti kod partnerke. Samim time imate mnogo veću slobodu tokom seksi egzibicija.

Analni seks

Analni seks je već u samom početku za ženu bolan ukoliko se partneri temeljno ne pripreme. To znači da je, pre penetracije, potrebno dobro zagrejati i rastegnuti mišiće anusa te se naoružati sa dosta lubrikanta. Sve to ublažava neprijatan osećaj, ako je penis jako velik. Zato je analni seks s malim penisom jednostavniji jer muškarac ne mora da brine da će partnerki naneti bol.

( T. M. / portaloko.hr )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA