Svaka šesta žena prevarila je svog partnera

Broj žena koje su se upustile u seksualnu avanturu je za poslednje dve decenije porastao za neverovatnih 40 odsto

  • 15

Nekada se smatralo da je švaleracija isključivo muški posao. Međutim, u današnje vreme, sve je više dama koje varaju svoje partnere. Ako je verovati statistici, svaka šesta-sedma žena imala je seks-aferu van veze ili braka.

Odgovarajući na pitanje zašto je to tako, pripadnice nežnijeg pola otkrivaju da u naručje drugog muškarca padaju onda kada su nezadovoljne svojom ljubavnom situacijom. Inače, broj žena koje su se upustile u seksualnu avanturu je za poslednje dve decenije porastao za neverovatnih 40 odsto.

Stručnjaci ovakav porast preljubništva kod žena objašnjavaju sve većom finansijskom nezavisnošću dama u odnosu na muškarce. Zahvaljući dobrim pozicijama na poslu i većoj plati, one postaju samostalne, pa samim tim su, za razliku od svojih baka koje su pretežno bile domaćice, spremnije da rizikuju da ostanu same.

Prema drugoj teoriji, krivac za preljube su i popularne društvene mreže, koje samo olakšavaju iznalaženje partnera za seksualnu avanturu.

Podaci pokazuju da muškarci i dalje varaju više, ali čini se da se i oni sami imaju mnogo više toga oko čega bi trebalo ozbiljno da se brinu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivana

    11. jul 2013 | 14:27

    Na osnovu bolje statistike:-) bice da svaka druga,treća....:-) sigurna sam.....

  • KG

    11. jul 2013 | 14:32

    Losa vam je statistika, mozda svaka sesta zena je verna. A s' kim su muskarci neverni ako je skoro 83 posto zena verno?

  • MikiZr

    12. jul 2013 | 03:51

    Ko o cemu kurve o postenju :D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA