NEĆETE VEROVATI: Ovo su pesme o masturbaciji! (VIDEO)

Verovali ili ne, neki od svetski najpoznatijih hitova zapravo govore o samozadovoljavanju

  • 38

Seks u muzici nikad nije bio zanemarivana tema, ali se do pre nekih dvadesetak godina skoro nigde o njemu nije pevalo direktno i konkretno. Ipak, masturbacija je i dan-danas uglavnom tabu tema, tako da je zaista teško poverovati da su neka od najvećih imena rokenrola uspevala da hvalospev samozadovoljavanju provuku kroz svoje tekstove.

Sindi Loper - “She bop”

Ključni stihovi: “They say that a stitch in time saves nine / They say I better stop or I'll go blind”.

Iako je tokom čitave svoje karijere delovala kao nevinašce, američka pop-zvezda uspela je da postigne pun pogodak u ovoj pesmi koja govori o univerzalnosti masturbacije.

Bili Ajdol - “Dancing With Myself”

Ključni stihovi: “When there's nothing to lose and there's nothing to prove I'll be dancing with myself”.

Kritičari tvrde da nema pesme koja bolje opisuje vikend-situaciju jednog mladića koji tokom izlaska u grad nije uspeo da “pokupi i privede” nijednu devojku. Naravno, jasno je šta mu preostaje kad se vrati kući...

The Eagles - “Hotel California”


Ključni stihovi: “Welcome to the Hotel California / Such a lovely place (Such a lovely place) / Such a lovely face”.

Navodno, kompletni stihovi ove kultne pesme govore o osobi koja je potpuno opčinjena činom samozadovoljavanja. “Such a lovely face” odnosi se na lice koje junak ne uspeva da izbaci iz glave, odnosno osobu koja ga inspiriše tokom masturbacije.

The Beatles - “Blackbird”

Ključni stihovi: “Take these broken wings and learn to fly / All your life / You were only waiting for this moment to arise”.

Kao vhunski majstori pop-rok zvuka, Džon i Pol uspeli su da smeste ovu tihu, akustičnu i na prvi pogled neupadljivu numeru na samu sredinu svog “Belog albuma” i upakovali je tako da ni najverniji fanovi nisu uspeli da “provale” o čemu se tu zapravo radi. Takođe, veliki hitovi “Penny Lane” i “Hey Jude” na subverzivan način govore upravo o masturbaciji.

Don Meklin “American Pie”

Ključni stihovi: “So bye-bye, Miss American Pie / Drove my Chevy to the levee, but the levee was dry”

Mislite li da je bez razloga film “Američka pita” nazvan baš tako? E, pa, varate se. Stari dobri Don i te kako je znao za paklene muke svakog slobodnog mladića i praznih obećanja da “to” više nikada neće raditi kada se jednog dana bude skrasio s nekom devojkom. Naravno, tu je i onaj momenat kada nakon preterane masturbacije muškarcu biva teško da dostigne orgazam.

Glen Miler - “I'm In The Mood”

Ključni stihovi: U pitanju je instrumental, ali stvari su jasne

Mislite da su vaše deke i bake koji su polno sazrevali sredinom prošlog veka bili takva nevinašca koji su poverovali u bajku da će im se od masturbacije osušiti kičma? E, pa, grdno se varate! Glen Miler znao je kako da podiže i spušta melodiju baš u pravim trenucima za solo-akciju.

Sergej Prokofjev - “Peća i vuk”

Ključni stihovi: Samo poslušajte kako divljaju ovi gudači

Slavni ruski kompozitor bio je usamljenik i čudak svoje vrste. Zato, nimalo ne čudi što je u delo pre svega namenjeno deci uspeo da utka i jedan deo o “radostima odrastanja”.

“Happy Birthday To You”

Ključni stihovi: “Happy Birthday dear [Name], Happy Birthday to you!”

Ova širom planete popularna pesma skovana je u slavu svakog pojedinca. Naravno, ako se uzme u obzir da su uz nju uvek prisutne i upaljene sveće, gomila šlaga i verzije Merilin Monro i Beti Bup dodatna - objašnjenja nisu potrebna.

(Telegraf.rs / CollegeHumor.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sinisa Grgic

    11. jul 2013 | 16:35

    Masturbacija je istinsko sexualno samoupravljanje sa nizom prednosti: higijenskije je-jeftinije-krešeš koga hoćeš-kad hoćeš i u glavnom gdje hoćeš.To je jedna od rijetkih stvari koja vam ide od ruke kad vam ide sve loše.....

  • Ivana

    12. jul 2013 | 15:36

    Koj predlog daješ?:-) Da te jasem,ili da me zamišljas?:-)

  • KG

    11. jul 2013 | 20:05

    Dude ,Ivana- Pusta masta stvara svarta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA