Ljubav na prvi pogled zaista postoji!

Čak 25 odsto muškaraca zaljubilo se na prvi pogled i bilo je opčinjeno partnerkom posle prvog sastanka, dok ženama treba ipak malo više da bi shvatile šta žele

  • 6

Oko 50 odsto nas oseća se zaljubljeno već posle prvog susreta s potencijalnim partnerom, što predstavlja dokaz da su i u moderna vremena ljudi ostali romantični.

Prema rezultatima istraživanja, 25 odsto muškaraca već posle prvog sastanka oseća da li je ta žena "prava" za njih, a 29 odsto priznalo je da su nakon prvog sastanka bili potpuno očarani, mada još uvek nisu zaista i zaljubljeni.

Pripadnice nežnijeg pola nisu tako brzoplete. Tek svaka peta dama je nakon prvog sastanka do te mere opčinjena muškarcem, dok je većini njih potrebno barem tri sudara da bi mogle da procene da li postoji šansa za početak romanse.

Razgovori o seksu su ono što će većina žena oceniti kao neprikladnu temu za prvo viđanje, a muškarce odbijaju razgovori o zasnivanju porodice i braku. Najbolje teme za ćaskanje na prvom dejtu su neutralne stvari poput karijere, putovanja, muzike i hobija.

Za 81 odsto ispitanika najveću prekretnicu u vezi donelo je prvo zajedničko letovanje.

(Telegraf.rs / DailyMail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • to sam ja

    12. jul 2013 | 09:48

    Ljubav na prvi pogled stvarno postoji možda zvuči jadno al meni se to desilo i evo vec sam sedam godina sa dragim i imamo predivnu kcerkicu :-)

  • Jovana

    12. jul 2013 | 10:14

    Pa muskarci kad vide sisetine naravno da se odmah zaljube.....

  • Duka

    12. jul 2013 | 17:26

    Mala jel si se zaljubila bona u mene ili da te pogledam jos jednom???:-D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA