Muškarcima se smučilo da uvek oni iniciraju seks

Sve teorije o tome da su muškarci lovci, a žene plen, trebalo bi baciti u vodu, posebno kada je u pitanju stalna veza. Kada je seks u pitanju, oni očekuju od svojih partnerki da i one ponekad naprave prvi korak

  • 41

Udvaranje, zavođenje, opsedanje, preklinjanje za seks... Ovo je nešto što dosta žena očekuje od svog partnera. Međutim, one ne shvataju da neće ispasti nametljive ili promiskuitetne ako one same barem nekad preuzmu inicijativu.

Prema rezultatima istraživanja Kalifornija univerziteta, čak 72 odsto muškaraca izjavilo je da im je dosta toga da uvek oni preuzimaju stvar u svoje ruke i žarko priželjkuju da njihove bolje polovine makar ponekad preuzmu kormilo.

Ispostavilo se da se samo 25 odsto devojaka starih između 18 i 24 godine ponekad usudi da napravi prvi korak ka spavaćoj sobi. Ipak, savremene dame imaju mnogo više samopouzdanja nego ranije generacije žena.

Činjenica je da žene žele da iniciraju seks, ali to ne rade iz kojekakvih strahova i predrasuda. Zato, kad već sami muškarci priželjkuju da ih njihova draga barem ponekad spopadne i odvuče u krevet, vreme je da promenite nešto.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivana

    13. jul 2013 | 21:56

    Tu sam:-) a ne....mene niko ne treba da moljaka:-)ja volim da preduzmem stvar u svoje ruke ili usta:-) ili u nešto treće ili četvrto,--))-

  • ZzZz...

    14. jul 2013 | 09:59

    Ivana je poput "internet huligana",kurce se a u stvari cave...tako i ona,osecam da tuki videla jos nije...

  • KG

    14. jul 2013 | 13:28

    Jel tako Ivana ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA