Nagluplji razlozi da žena glumi orgazam

U današnje vreme, seksualno zadovoljstvo je podjednako pravo i muškaraca i žena. Zato, nema potrebe za bilo kakva glumatanja i pretvaranja da je nekome bilo bolje nego što stvarno jeste

  • 10

Skoro svaka dama je barem jednom u svom životu odglumila seksualni vrhunac. Iako ne postoje dobri razlozi za ovu praksu, neki su zaista besmisleni i pogrešni.

Dosada

Neinspirativan i rutinski seks svakom može da dojadi. Nažalost, umesto da prekinu vođenje ljubavi i porazgovaraju sa svojim partnerom, neke žene krenu da stenju i odglume vrhunac, samo da bi se čitava stvar što pre završila.

Sažaljenje

Nijednom muškarcu neće prijati da čuje kako je katastrofalan ljubavnik, ali to što će biti pošteđen surove istine, znači i to da se nikad neće poboljšati. Ako vam je stvarno stalo, pokažite mu ga da bude bolji.

Umor

Ako ste stvarno iscrpljeni i umorni, zašto biste se uopšte upuštali u seksualni odnos? Ili vam se to radi, ili ne. Nema razloga da se pretvarate i ugađate nekome.

Žurba

Volite seks, ali vam je pre na pameti veš koji treba da se stavi u mašinu ili to što niste zalili cveće. Ako vam je to bitnije od vođenja ljubavi, onda je vaša veza u ozbiljnom problemu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hm...

    14. jul 2013 | 17:27

    ...glume jer podilaze muskom egu i sujeti,jer ne daj boze ako ga odbije iz opravdanih razloga...to shvataju veoma licno i odmah tripuju da vise nisu pozeljni,itd...muska paranoja velika je koliko i zenska. Ali,naravno da ne bi trebalo glumiti...

  • Niko bitan

    15. jul 2013 | 00:09

    Kiko, kako to da utvrdimo ;-)

  • Kika

    14. jul 2013 | 23:19

    Ne glumim nikad. Ko ne veruje, njegova stvar.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA