SEKSI APLIKACIJA: Vodič za žensku masturbaciju

Seksualnost predstavlja jedan od ključnih pokretača čitavog čovečanstva. Masturbacija je samo jedan njen aspekt, koji se često zanemaruje, naročito kad su dame u pitanju

  • 22

Stručnjaci smatraju da ženska masturbacija predstavlja odraz zdravlja i vitalnosti, a samim tim i seksualnog oslobođenja koje pripadnicama nežnijeg pola omogućava da u životu uživaju punim plućima.

Nažalost, mnoge dame zapravo nemaju predstavu na koje sve načine mogu da se uzbude, a samim tim ni kako da same sebe dovedu do toliko neophodnog orgazma.

Zato se sada čitav tim seksologa, psihologa, lekara i drugih stručnjaka, okupljenih oko projekta HappyPlayTime, nalazi u procesu stvaranja prve mobilne aplikacije koja će pomoći mnogim ženama da na pravi način upoznaju svoje telo i oslobode svoju seksualnost.

- Za žene je važno da se osećaju prijatno kada same sebi pružaju seksualni užitak, jer je to preduslov da kasnije tokom odnosa s partnerom budu sposobne kako da prime, tako i da pružaju erotsko zadovoljstvo. Kako da razmenjujete s nekim seksualnu energiju ako nemate predstavu kako vaše sopstveno telo funkcioniše i šta vam najviše prija. Naučiti umetnost masturbiranja predstavlja jednu od fundamentalnih životnih lekcija – poručuje se na potralu HappyPlayTime.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • C,c,c...

    8. septembar 2013 | 15:08

    Muskarci,ne javljajte se. Bolje bi vam bilo da proucite malo vaginu,umesto sto laprdate ovde

  • Đak

    8. septembar 2013 | 19:24

    Hahahahahhhahaha

  • Mala od skandala

    8. septembar 2013 | 16:00

    Uopste upustva nisu potrebna ako zena dobro poznaje svoje telo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA