O čemu maštamo tokom seksa?

I muškarci i žene ponekad tokom vođenja ljubavi fantaziraju o raznim stvarima. Mnogi bi voleli da u krevetu isprobaju nešto novo, ali se ne usuđuju da to predlože svojim partnerima

  • 13

Ponekad je mala pomoć mašte neophodna da bi se lakše stiglo do seksualnog vrhunca. Mnogi smatraju da su seksi fantazije stvar rezervisana isključivo za muškarce, međutim, ni žene se ne libe da prizovu poneku erotsku fantaziju.

Dok pripadnici jačeg pola tokom seksualnog čina najčešće maštaju o još jednom paru ruku, odnosno seksom sa barem dve dame, više od 44 odsto dama u isto vreme zamišlja seks na otvorenom.

Većini žena omiljena poza je misionarska, dok muškarci najviše vole kad su žene gore. Najlošije rangirane poze su one u kojima par stoji ili sedi, dok samo trećina pripadnika oba pola voli čuveni doggy style.

Velika većina žena, čak 88 odsto, volele bi da se oprobaju u igranju seksi uloga u spavaćoj sobi, a samo jedan odsto muškaraca imaju želju da gleda partnerku kako se samozadovoljava. Nažalost, korišćenje seksi igračaka u krevetu, osim ako oboje nisu u potpunosti oslobođeni predrasuda, i dalje je za većinu ljudi tabu tema.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Xaxa

    17. jul 2013 | 17:11

    Ovo za dogi stajl nema veze sa mozgom,uglavnom ga svi vole...

  • Dejan

    17. jul 2013 | 21:46

    I konstatacija za pomagala je smesna .

  • Hana

    18. jul 2013 | 10:03

    Ne pada mi na pamet da maštam za vreme seksa. Neću ni da razmišljam tada. Potpuna opuštencija. Maštam samo kada se igram sama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA