SEKS-ŽITARICE: Doručak koji će uzburkati strasti (VIDEO)

Ukoliko želite da obogatite svoj erotski život, jedan američki proizvođač za vas u ponudi ima žitarice koje jačaju seksualnu želju

  • 0

Specijalne žitarice, sa dve posebne mešavine za muškarce i žene, mogu znatno da začine vaš ljubavni život. Proizvođač objašnjava da su dovoljne samo tri kašike kako bi vas ispunile energijom tokom čitavog dana. Egzotični sastojci koji pojačavaju seksualnu želju čine ove žitarice “čistom strašću u činiji”.

- Molimo vas da proizvod koristite u razumnim količinama, inače ćete do ručka skakati po zidovima. Izaberite svoju omiljenu formulu, sledite uputstvo za serviranje i dodajte mleko ili jogurt - rekao je portparol kompanije “Firebox”.

Osmišljene da pojačaju energiju i nivo seksualnih hormona, “SexCereal” žitarice sadrže zrna kakaa i maka prah, koji se dobija iz korena biljke sa svojstvima afrodizijaka. Ženska mešavina sadrži đumbir, bademe, brusnicu, semenke suncokreta, mekinje zobi, seme lana i biljke “chia”. U muškoj verziji nalaze se pčelinji polen, pšenične klice, seme susama, borovnice, “goji” bobice i voće kamu-kamu.

- Kad pojedete činiju ovih žitarica, uzbudićete se nakon nekih dvadesetak minuta. SexCereal su stvaran, pošten, hranljiv i ukusan proizvod - rekao je tvorac žitarica Piter Erlih i dodao da je na ideju došao na sajmu veganske ishrane, gde je primetio hranu za rešavanje brojnih zdravstvenih problema, izuzev seksualnog zdravlja.

Žitarice koje koštaju 10 dolara po pakovanju pobrale su veliki uspeh u SAD-u, a uskoro dolaze i na rafove evropskih prodavnica.

(Telegraf.rs / kliX.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA