LETNJE ŠEME: Najbolja mesta za seks napolju

Leto nas jednostavno mami na seks. Poznato je da smo tokom najtoplijeg doba godine raspoloženiji za ljubav nego inače i zato bi bilo dobro znati gde se sve to može bezbedno raditi

  • 11

Leto donosi povećanu želju za seksom, pa nije čudno da se ljudi često prepuštaju strastima na nekim vrlo čudnim mestima. Evo nekih koja se mogu nazvati najboljim kad je letnji seks u pitanju.

Diskoteka

Noćni klubovi prepuni su skrivenih mesta, dovoljno ušuškanih za seks na brzaka. Pošto su svi pod uticajem koktela i ne baš previše obučeni, prilika ima koliko god želite.

Plaža

Iskusni su plažu već odavno isprobali, oni koji nisu, krajnje je vreme za tako nešto. Naravno, pažljivo birajte vreme i mesto, da vas baš onda kad vam je najlepše ne bi prekinuo neki ljutiti prolaznik ili lokalni policajac.

Balkon

Terasa ili balkon kuće, stana ili hotelskog apartmana u noćnim satima dodaće onu dozu uzbuđenja koja je potrebna da sve bude izuzetno vatreno.

Kabina za presvlačenje

Bilo da je u pitanju kabina u nekoj prodavnici, bilo ona za presvlačenje na plaži, ovde ste realativno bezbedni. U oba slučaja podrazumeva se da na sebi imate minimum odeće i već ste tu u velikoj prednosti u odnosu na uobičajeno “vatanje” na javnim mestima.


Šumarak

Prošetajte s voljenom osobom u sumrak do obližnjeg parka ili šume. Uz malo opreza, lako ćete se snaći i rasplamsati novu vrstu strasti kojom ćete ojačati svoj odnos.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • V!

    23. jul 2013 | 16:28

    Jednom recju-Ada...(umesto balkona,terasa kafica)

  • Duka

    23. jul 2013 | 17:32

    Prosle nedelje na adi na plazi u dva ujutru kod nudisticke :-) Bilo je super :-) Sutra kad stignem na more mora se i tamo nesto raditi :D

  • Stanija

    23. jul 2013 | 16:25

    Najlepsi sex mi je bio na krovu jedne zgrade,pun mesec,zvezde.....mmmm jos uvek mi izmami osmeh....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA