Šta govori muški dodir?

Muškarci su na početku veze poprilično tajanstveni jer ne žele da otkrivaju baš odmah da im se devojka dopada. Radije to malo odugovlače ne bi li ženu bacili u rebus. Međutim, postoje neverbalni znakovi koji vam mogu reći da li mu je stalo ili pak nije

  • 4

Muškarci su na početku veze uvek suzdržani. Mnoge stvari prećutkuju i ne govore jer se ne osećaju dovoljno slobodno da priznaju da li im se devojka dopada ili pak ne. Međutim, sreća pa nije sve u rečima. Neverbalni znakovi nekada su bitniji od onoga što je izrečeno pa vam tako način na koji vas dečko dodiruje može reći više nego što ste mislili. Potrebno je samo da znate te signale i da pročitate. Ukoliko ovo radi, budite sigurni da mu se sviđate.

Dodiruje vam ruku

Zainteresovani muškarac pružiće ruku i dodirnuti vašu kako bi video kako reagujete na njegov dodir i pokušao da proceni jesu li simpatije obostrane. Zapravo, trudiće se da ostvari fizički kontakt kad god bude u mogućnosti.

Hvata vas za ruku u gužvi

Dečko kojem se zasigurno dopadate vam stavlja ruku na donji deo leđa kada prelazite ulicu ili vam uzima ruku kada se probijate kroz gužvu u nekom klubu. Time pokazuje da mu je stalo do vas jer muškarci zaštitničkim ponašanjem pokazuju privrženost.

Sedi blizu vas

Na prvih nekoliko sastanaka muškarac će sesti nasuprot vas za stolom, ali kad stvar postane ozbiljnija, sešće blizu vas jer će želeti da budete bliskiji. To treba jasno da vam stavi do znanja da je poprilično zagrejan.


Neprestano vas dodiruje

Ako vas frajer konstantno dodiruje telom u gužvi ili vas gurka, na taj način vam pokazuje da ste mu vrlo privlačni. Neki muškarci svoje osećaje pokazuju na ovakav način svojim budućim boljim polovinama jer se naprosto ne usuđuju da izuste ono što osećaju.

(T. M. / cosmopolitan.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA