Šta vas sprečava da pronađete ljubav?

Život vam je onakav kakve su vam i misli. Ukoliko sve gledate crno i ni u čemu ne vidite tračak svetlosti, tako će zaista i biti. Vreme je da se trgnete

  • 10

Gospodin Savršeni ne postoji, a mnoge žene su isuviše zahtevne kada je potraga za čovekom njihovog života u pitanju. Neke su to shvatile na vreme, pa su snizile svoje kriterijume. Naravno da ne treba pristajati na sve, ali lepota, loš odabir obuće ili nesposobost dobrog pričanja viceva nisu stvari koje su od krucijalnog značaja za vašu vezu.

Međutim, pored toga, ono što koči žene u pravcu pronalaženja ljubavne sreće je barijera koju postavljaju same sebi. Crne misli, negativan stav i nedostatak samopouzdanja vode vas samo ka jednom − da postanete usedelica. Stoga, ukoliko vam je stalo do sebe i pronalaska ljubavi, postoje tri rečenice koje nikada ne smete da izgovorite, čak ni u mislima.

Nikada neću pronaći muškarca iz snova

Muškarac iz snova praktično ne postoji. Žene koje su ga pronašle same su se potrudile da on to i postane, a one koje čekaju da se on samo pojavi pred njihovim vratima, nikada ga neće ni imati. Cilj je od nesavršenog muškarca koji vam odgovara u mnogo čemu napraviti nekoga ko se približava vašim idealima. Gotov proizvod ne postoji.

Ja ne zaslužujem pravu ljubav

Ako tako razmišljate, nikada se nećete usuditi ni da je potražite. Prava ljubav, kao i savršeni muškarac, nije nešto što se pronalazi tek tako. Sama akcija zahteva mnogo truda, pa čak i kada mislite da čovek na kojeg ste naišli nije onaj pravi, morate mu dati šansu. Ako hodate svetom u potrazi za pravom, idealnom ljubavi, hodaćete sami.


Zauvek ću ostati sama

Ovakav stav je česta pojava, pogotovo kada se ljudi razočaraju u ljubavi. Ako se stalno uveravate da ćete ostati sami, tada će vam se i svaka prilika za ljubav učiniti neverovatnom, jer ste uvereni da će i to propasti. Umesto pesimizma, probajte da prihvatite optimističan stav i krenite u potragu kao da vas ljubav čeka odmah iza ugla. Ako verujete da ćete biti sami, postoji šansa da ćete to podsvesno i postići.

(K. P. / Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JA

    31. jul 2013 | 13:44

    Sprecava nas to sto su lepe devojke nafurane i sponzoruse, ili se loze na kretene i zenskarose, pa se zale kako nema normalnih..stara prica..

  • Dude88

    31. jul 2013 | 14:51

    Nemoj tako bre! Ja sam normalna;-)

  • Loko

    31. jul 2013 | 22:02

    @ja ok,bez obzira sto izgledas super,ne moras da furas lepu ribu. Nadji osrednju,ada je lepa iznutra...?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA