Sedam tipova frajera u krevetu

Muške veštine u krevetu razlikuju se od osobe do osobe. Jedni praktikuju nežnosti, drugi nešto grublje igre, a sa kojim tipom vi imate posla, vreme je da saznate

  • 6

Muškarci se po mnogo čemu razlikuju kada su odnosi sa ženama u pitanju, ali jedna od bitnijih razlika po dame je ona koja se odnosi na seksualne veštine. Pojedini pripadnici u krevetu praktikuju nežnost, drugi eksperimentisanje, treći su poprilično strogi. Međutim, prema nedavno rađenoj studiji, postoji sedam tipova muškaraca sa kojima možete da se susretnete u krevetu.

Kreativac

Ovaj tip stalno je u potrazi za inovacijama, voli da eksperimentiše i najviše od svega se boji da će mu se seksualni život pretvori u rutinu. Seks igračke, losion za masažu i seksi donji veš njegovi su omiljeni rekviziti, a osvojiće ga poker na svlačenje i inicijativa u krevetu.

Buntovnik

Buntovnici su vrlo otvoreni, a skloni su avanturama i perverzijama. U krevetu ih može zadržati samo stalna želja za nečim novim, a svojim ekzibicijama vole da se pohvale svojim prijateljima. Otvoreni su za seks u javnosti, a osvojiće ih sado-mazo fetiši i grickanje bradavica.

Advokat

Ovaj je tip jako strog po pitanju seksa i kontrole začeća. On uživa u seksu, ali uvek je odgovoran i ne postoji šansa da mu se dogodi pijani seks bez zaštite. On je veran partnerki, ne šara, ali pre svega zato što se boji polno prenosivih bolesti. Osvojiće ga seksi karta tela na kojoj mu možete pokazati gde tačno želite da vas dodiruje.

Intelektualac

Intelektualac ​​je u potpunosti upoznat sa anatomijom tela, pa za njega pronalaženje G-tačke ne predstavlja nikakav problem. On je proučio sve što ga zanima i uvek zna šta njegov partner voli. Osvojiće ga čitanje erotske literature, lista seksualnih želja i zajedničke kupke.


Sportista

Ovaj tip seks vidi kao savršenu priliku za jačanje mišića. Njemu je to spoj vežbanja i užitka, pa koristi svaku priliku za vruće igrice, bilo u prirodi, bilo u krevetu. On voli da isprobava sve poze, a njegovu partnerku očekuju maratonske seanse. Noćno kupanje i duga predigra će ga u potpunosti raspametiti.

Duhovni tip

Spiritualista ne predaje značaj seksu već vođenju ljubavi. On je romantična duša koja voli dugu predigru, a partnerka će ga izludeti dodirivanjem osetljivih tačaka. On želi da se okuša u tantričkom seksu jer veruje da će mu to pomoći da se poveže s partnerkom na višem nivou.

Brižni tip

Ovom je tipu u seksu važniji partnerkin užitak nego sopstveni i učiniće sve da je zadovolji. On nikad ne odbija seks čak ni kada ga zaista boli glava, a strast će rasplamsati romantična večera za dvoje i senzualna masaža koja će probuditi sva njegova čula.

( T. Milić / 24sata.hr )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA