Sedam stvari koje ženama idu na živce

Čovek u životu treba najpre da ulaže u sebe, a potom u odnose sa drugim ljudima. Taj proces traje tokom celog života, bilo da ste sami, bilo da delite vaše dane s nekim. U toj situaciji davanje mora da bude obostrano, inače cela stvar ne vodi nikuda

  • 4

Brak je zajednica u kojoj i žene i muškarci treba podjednako da se trude i dele sve na dva dela. Međutim, savršen balans je uglavnom narušen, a ovoga puta pričamo o greškama koje u dugoj vezi ili braku rade isključivo muškarci.

Kad ponudite da čuvate dete

Dete nije samo ženino, već podjednako i vaše. Kada se vi postavite tako kao da ćete joj dvočasovnim čuvanjem deteta učiniti uslugu, žena poludi. Briga mora da bude raspoređena na dva dela, jer je i ženi, baš kao i muškarcu, potrebno vreme isključivo za sebe.

Tvrdite da vam je život teži nego njoj

Deca, posao, kuća, sa svim tim žena nekako žonglira uspešno. A kako? To ni sama ne zna. Međutim, nakon svega se pojavi muž koji priča priču kako je njegov posao najgori na svetu i kako bi se vrlo rado menjao sa njom na nekoliko dana. Nakon toga žena može samo da iskipi. Lak posao ne postoji, a težina je isključivo u glavi onoga koji se žali.

Donesete joj kućni aparat kao poklon


Kutlače, varjače, pa makar i zlatne, neće oduševiti jednu ženu kojoj je preko glave domaćinstva. Time samo pokazujete da niste dovoljno razmišljali o njenim potrebama. Vaša voljena vapi za nečim što će joj olakšati dan pa bi bilo zgodno da joj muškarac priredi večeru za dvoje i pokloni joj neki komad nakita, lep sat, ili nešto treće o čemu mašta već neko vreme.

Stalno prigovarate tokom jela

Trud kod ljudi mora uvek da se poštuje, čak i onda kada rezultati nisu najsvetliji. Samo time stavljate do znanja da vam je stalo do osobe sa kojom ste. Niko nije obavezan da radi išta, ali ako se žena nakon svega što je imala da uradi tokom dana još potpudi da spremi ručak, da muškarac ne bi morao da trči do obližnjeg fast fuda, onda prigovaranjima nema mesta.

Kupujete odeću bez isprobavanja

Iako su neke stvari manje bitne muškarcima i nemaju problem s tim da kupe majicu koja je za broj veća, žene su perfekcionisti kojima nekada treba da izađete u susret. Ukoliko žena već izdvaja vreme da pomogne svom čoveku u odabiru savršenih komada odeće, muž sve što treba da uradi je da stvari isproba, a ne da ih samo grabi sa vešalice i stavlja na kasu.

Naglas kažete da vam se ne dopada njena nova frizura

Promena frizure je jako osetljiva stvar za žene, naročito kada su dugo vremena čekale da skupe hrabrost da odu kod frizera. Međutim, kada muškarac nakon svega prizna ženi da mu se ne dopada frizura, sve što joj preostaje je da pobesni. S druge strane, podrška će joj dobro doći.

Očekujete priznanje za usisavanje, pranje prozora...

Supružnici žive pod istim krovom i oboje su podjednako odgovorni za prašinu, prljavo kupatilo ili nered koji stoji već danima nasred kuće. Međutim, teorija da je sve to samo ženina obaveza, a nimalo muškarčeva nije pravilna postavka stvari. Treba podeliti obaveze, jer čak i kada muškarac na sebe preuzme one manje teške, ženi čini jednu veliku uslugu i pre svega uštedu živaca i vremena. To je ljubav.

( T.Milić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GORAN ‘65

    8. avgust 2013 | 22:24

    SVE NAVEDENO JE ZA TIP MUSKARACA KOJI MISLI DA JE ZENA TU SAMO RADI NJIH I ISKLJUCIVO POSTOJI DA IM UGADJA , AKO SU TAKVOG ODABRALE NIKAD NIJE KASNO ZA ZAMENU . ZENE SU TE KOJE BIRAJU KAKO CE I SA KIM ZIVETI . SAMO ZADOVOLJNA ZENA JE DOBRA ZENA , U KUCI VAN KUCE U KREVETU I U VELIKOJ VECINI VREMENA SA OSMEHOM NA LICU . NASMEJANA ZENA JE LEPA ZENA! ZENE BUDITE NASMEJANE MENJAJTE ONE KOJI NISU ZA VAS !!!!!!

  • Dude88

    9. avgust 2013 | 11:28

    E pa i zene uzvracaju

  • Mala od skandala

    7. avgust 2013 | 22:00

    Eh ti muskarci...slatke muke bez njih se ne moze...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA