RASKID-APLIKACIJA: Prekinite vezu na supermoderan način

Raskinuti vezu nikada nije lako, čak ni kada je u pitanju osoba koja nam se veoma zamerila. Zato za ajfon korisnike sada postoji aplikacija koja će im olakšati muke

  • 5

Ukoliko imate ajfon, a nalazite se u vezi koju ne znate kako da raskinete, za vas postoji aplikacija po imenu “Breakup Text” koja u tome može da vam pomogne. Namenjena je svima onima koji se nađu u situaciji da partneru ili partnerki moraju da objasne da “to naprosto nije to”, a nisu sigurni kako da to najbezbolnije urade.

Kada skinete aplikaciju, koja košta 99 centi, potrebno je da unesete ime osobe koju želite da ostavite, odgovorite na pitanje koliko je vaša veza bila ozbiljna, a zatim navedete razlog zašto želite raskid.

Nakon ovih formalnosti, aplikacija će vam ponuditi nekoliko opcija, kao što su “nova ljubav”, “nisam više zainteresovan/a" pa čak i “pojeo me je medved”. Kako tvrde kreatori “Breakup Text” aplikacije koja se na tržištu pojavila pre dve nedelje, nije u pitanju surovost, već više šaljiv način da se okonča neuspela romansa.

Takođe, ako se predomislite i poželite oproštaj i novu šansu, tu je “Makeup Text”, aplikacija za pomirenje s bivšim ljubavima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bunt!

    7. avgust 2013 | 15:17

    Otkada su Japanci izmislili onu spravicu za ljubljenje na daljinu,u koju gurnes jezik(???!!!),vise me nista ne iznenadjuje...

  • Zoro

    7. avgust 2013 | 18:11

    To koriste samo kukavice.

  • Dude88

    9. avgust 2013 | 11:27

    To je samo za pi..e

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA