11 seksi činjenica o ženskim grudima

Poznato je da su grudi jedan od najerotičnijih delova ženskog tela, ali su neke stvari vezane za ovaj seksi deo tela manje poznate kako muškarcima, tako i ženama

  • 47

Grudi, pored toga što su jedan od zaštitnih znakova ženstvenosti i saveznici dobrog i seksepilnog izgleda, pune su misterija koje nisu poznate ni ženama, ni muškarcima. Međutim, vreme je da se upoznate s interesantnim činjenicama koje oslikavaju prirodu najerotičnijeg dela ženskog tela.

Prosečna veličina raste

Prosečna žena danas nosi grudnjak veličine 75 F. Pre 20 godina prosečna je mera bila 75 B. Obim je ostao isti, ali se veličina grudi povećala za 7,5 centimetara.

Žene uvek kupuju veće grudnjake

Oko 85 odsto žena nosi pogrešnu veličinu brushaltera, a u većini slučajeva se radi o tome da je obim prevelik, a korpa preplitka.

Većina žena nije zadovoljna svojim grudima

Oko 70 odsto žena nije zadovoljno svojim grudima, pokazalo je nedavno rađeno istraživanje. Istovremeno, većina muškaraca nije imala nikakvih primedbi na obim i oblik ženskih grudi.


Predigra s grudima uzbuđuje žene

Čak 82 procenta žena kaže da ih igranje s njihovim grudima uzbuđuje.

Grudi bole tokom vežbanja

Gotovo jedna od tri trkačice maratona doživljava bol u grudima.

Grudi se pomeraju u skladu sa pokretima tela

Kada se žena kreće, to rade i njene grudi, i to u obliku osmica.

Mogu biti ogromne

Trenutni Ginisov svetski rekord najvećih prirodnih grudi još iz 1999. nosi žena čiji je obim grudi u najpunijem delu iznosio 178 centimetara.

Grudi nisu identične

Jedna je dojka obično oko petine veličine korpe veća od druge.

Povećanje grudi je najtraženija plastična operacija

Taj estetski hirurški zahvat bio je najtraženiji 2012. godine. Oko 286.000 američkih žena povećalo je svoje grudi iako to predstavlja smanjenje od sedam odsto u odnosu na 2011. godinu.

Brushalteri koji se danas nose su prilično nov izum

Meri Felps Džejkob patentirala je grudnjak bez leđa 1914. godine, a Ida Rozental i njen suprug Vilijam, osnivači kompanije donjeg veša "Maidenform", definisali su izgled današnjeg grudnjaka 1920. godine.

Bradavice i orgazam

Stimulacija bradavica može da pokrene orgazam.

( T.M. / tportal.hr )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nenad mirkovic

    8. avgust 2013 | 21:31

    al zato imas i toliko kila...

  • Ivana

    10. avgust 2013 | 16:46

    Ti nisi mala,ti si krava blama:-)))))sa tim obimom od 95,uskoro ćeš pasti sama,samo da te neko malko gurne,ima da prevgnes i ljusnes na surlu:-)))))))))kažem ja,uvek me nasmejes:-)))))

  • Sandra

    9. avgust 2013 | 00:37

    Nije te sramota da pises koji broj brusa nosis, malaOdSkandala!? Neke intimne stvari bi trebala zadrzati za sebe, bez obzira na to sto ti je namera da privuces musku paznju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA