Meditacijom do orgazma (VIDEO)

Jedna engleska glumica tvrdi da dnevno postiže i po 11 orgazama. Sve ovo uspeva zahvaljujući specijalnim tehnikama seksualne meditacije

  • 3

Ženski orgazam čini se kao kompleksna i misteriozna pojava misterija za oba pola. Ipak, uz malo truda i vežbe, veoma ga je lako dostići. Štaviše, jedna dama tvrdi da joj, pomoću posebne tehnike, uspeva svakog dana da doživi i po desetak seksualnih vrhunaca!

Glumica i bivša “Plejboj” zečica Karen Lor, našoj publici poznata po ulogama u serijama “Dosije X” i “Kafić 'Uzdravlje'” odlučila je da sa svetom podeli jedinstvenu metodu seksualne meditacije. Ova tehnika podučava se u centru za orgazmičku meditaciju “OneTaste”, nazvanu “oming”.

U pitanju je kombinacija tehnika disanja i fokusiranja kako na fizičku, tako i na psihičku stranu svega onoga što se dešava sa telom tokom seksualnog čina u kojem učestvuje dvoje ljudi. Akcenat se stavlja na postizanje hormonalne, emocionalne i duhovne povezanosti i bliskosti među partnerima, umesto da oboje, svako za sebe, juri za vrhuncem. Orgazam ovde nije sam sebi cilj, već posledica sjedinjenja kroz vođenje ljubavi.

- S obzirom na to da se meditacijom bavim već više od dve decenije, odavno sam naučila da dostignem stanja potpunog blaženstva. Međutim, “oming” je još više otvorio moja čula, omogućivši mi da doživim dublja i suptilnija osećanja nego ikada ranije. Takođe, sada osećam i veću zahvalnost prema muškarcima i zadovoljstvu koje mi pružaju – ispričala je Karen.

“Oming” se sastoji od petnaestominutne vežbe tokom koje dvoje ljudi svu svoju pažnju usmeravaju na tehnike, senzacije i osećanja koja ženu dovode do orgazma. Pogledajte video u kojem je sve ovo detaljno pojašnjeno, na primeru dvadesetpetogodišnje Rejčel koja je patila od potpune nemogućnosti da uživa u seksu i dostigne vrhunac.

(Telegraf.rs / DailyMail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA