Evo zašto je loše biti muškarac

Iako bi se mnoge žene menjale s muškarcima kada su neke životne olakšice u pitanju, ipak postoje i stvari zbog kojih je loše biti muškarac

  • 5

Žene često zavide muškarcima jer ne moraju, kao što to rade one, da se spremaju po ceo dan, non-stop depiliraju, čupaju obrve, šminkaju, nose neudobne štikle pa čak i porađaju. Prosto su dobri takvi kakvi jesu i sve što treba je da se redovno tuširaju i lepo obuku i oni su spremni za grad.

Međutim, žene nisu svesne negativnih strana toga šta znači zapravo biti muškarac. One i te kako postoje i većina muškaraca bi, da može, živela bez mnogih opterećenja koje sa sobom nosi pripadnost muškom polu. Verovali ili ne, evo o kojim muškim teretima i mukama se zapravo radi.

Dlake na svakom centimetru kože

Dlake se na muškom telu doslovno nalaze svuda. Na grudima, leđima, ispod pazuha, nogama, pa kasnije kod nekih čak i u ušima. Da ne pričamo o svakodnevnom brijanju brade. Nije muškarcima lako.

Gubitak kose

Dlakavost je znak muževnosti i nekada su se posebno cenili dlakavi muškarci. Stoga i ne čudi da ćelavost ima veliki udarac na psihu muškarca. Neki se sa tom nose bolje, neki lošije, ali činjenica je da gubitak kose svima predstvalja udarac za ego.


Erekcije u pogrešnom trenutku

Kada su mlađi, šansa da dožive erekciju u trenutku kada ne žele je stopostotna! Nema toga kome se nije dogodilo na kupanju, u butiku, tramvaju i autobusu, doslovno svugde. Dovoljno je bilo primetiti zgodnu devojku. Kad su već stariji to se dešava prilično ređe, ali se ipak zna desiti.

Dve nezgodne loptice

Osetljiv deo muškog polnog uda, testisi, znaju muškarcima da zadaju dosta muka. Neretko se dešava da ispadaju iz bokserica dok se polugoli šetaju kroz kuću. A da ne pričamo o potencijalnim nezgodama prilikom fudbala ili nekog drugog sporta u kojem dolazi do nezgodnih udaraca loptom.

Za loš seks uvek je kriv muškarac

Baš taj pritisak je razlog zbog kojeg muškarci znaju da podbace u krevetu. Želja da se zadovolji žena, ali i saznanje da žene pričaju i prepričavaju kakav je ko u krevetu, stvaraju pritisak kojem mnogi muškarci ne mogu da se odupru. Međutim, treba da se zna da i žene znaju da budu krivci za loše seksualno iskustvo.

Ko još voli kondome?

Ta užasna gumica koja štiti od trudnoće je veoma potrebna, a tako opterećujuća. Teško se navlači, ostavlja neprijatan miris i pored svega ne omogućava potpuno uživanje u seksu. Čak se i mnoge žene žale na to. Ali, tako je kako je.

Prilaženja ženama

Na muškarcima je uvek prvi korak kada je muvanje u pitanju. Žena je tu da namigne, uputi pogled, ali nikako da prilazi njemu. Taj se posao ostavlja muškarcu, dasi koji treba da obori ženu sa nogu svojom pričom. A kakav se fijasko dešava u trenutku dok smišljaju kako i na koji način da priđu, to samo muškarci znaju. Sve u svemu, nemaju lak zadatak.

Orgazam kao jednina

Većina muškaraca toliko žudi za orgazmom da seks pretvara u sprint trku. Na kraju, nakon pet sekundi čistog užitka sledi umor i želja za spavanjem. Žene, naravno, na to ne gledaju blagonaklono, jer za njih zabava tek počinje. Baš zbog toga, i kada bi svršili, treba da se strpe zbog svoje dame. Još jedna konstantna muka u nizu.

(T. M. / Portaloko)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dude88

    12. avgust 2013 | 11:28

    Lose?Ma dajte,neke stvari ovde uopste nisu lose

  • Bond

    12. avgust 2013 | 11:31

    Ma samo pogledaj plavuse vozace :)

  • ироничар

    14. avgust 2013 | 17:29

    Sve ovo je istina :) ... muškarac mora da zadovolji žensku u krevetu, mora da je zadovolji kad joj prilazi, da pazi da ima dovoljno humora u sebi ali ne i previše, da priča interesantne priče, da se povrh i fizički sviđa ženski... a da na sav taj trud posle ti ženska samo pokaže dlan u facu pred drugaricama i sve ti se izsmeju :D ... ali dobro, morali smos vi da pređemo preko toga da bi posle bili zreliji i pametniji... takav ti je život jbg

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA