Zašto ne uspevate da nađete dečka?

Taman kad ste pomilsili da ste naišli na momka koji bi mogao da vam bude nešto više, on se izgubi u vidu magle, i tako već po ko zna koji put. Nemate sreće u ljubavi? Evo zašto

  • 4

Mnoge žene nikako da pronađu čoveka svog života. I taman kad pomisle da su počele nešto da grade sa nekim, taj isti muškarac se povuče i nestane kao da ga nikada nije ni bilo. Zašto? Pa najverovatnije jer žena stalno pravi iste greške koje na pripadnike muškog pola deluju odbojno. A nekada krivica zaista nije u ženinim rukama, već jednostavno nije došlo do poklapanja energija.

Ukoliko muškarac sa kojim ste trenutno ne pokazuje znake koji vam jasno daju do znanja šta želi i na koji način vas gleda, vrlo je moguće da se radi o nekom od sledećih problema.

Ulažete previše truda

Muškarac je stvoren da bi zavodio, a ne žena. Time što ste od prvog trenutka zagrizli i pokazujete mu jako koliko vam je stalo do njega, pogrešili ste. Muškarcu nikada nije zanimljivo saznanje da ima sve na tanjiru, već više voli da uživa u neizvesnosti koju sa sobom nosi period upoznavanja i otkrivanja ženskog sveta. Pustite da on vas zove, da on vama predlaže gledanja i izlaske, da on bude taj koji juri, a ne vi. Samo tako će uspeti da zagrize udicu.

Niste njegov tip

Razlog zbog kojeg vas muškarac neće ne mora uvek da bude komplikovan i izazvan nečijom greškom. Nekada se priroda jednostavno pobrine za sve. Hemija među vama ne postoji, niste mu se jednostavno dopali, a zbog čega? To je potpuno nebitno. Energije vam se jednostavno nisu poklopile i sve što treba je da nastavite potragu, u nekom sasvim drugom pravcu.


Gleda na vas kao na drugaricu

Muško-ženska prijateljstva su retka, ali moguća. A možda ste vi upravo zakačili jedan takav odnos. Vi želite više, a on vas jednostavno smatra drugaricom kojoj voli da poveri svoje ljubavne probleme. Međutim, tu ne treba siliti stvari već ih pustiti da se prirodno odvijaju. Nikada čovek ne zna kada može doći do potpunog obrta.

Seksualna (ne)privlačnost

Ukoliko vam se dopao dugogodišnji prijatelj, teško je da ćete odjednom uspeti da mu budete seksualno privlačni. Verovatno vas odavno već ne zamišlja u seksi pozama i potpuno se pomirio sa tim da mu nikada nećete biti ništa više od prijateljice. Međutim, ukoliko poželite da probudite neka osećanja, obucite se pred njim izazovnije i sačekajte reakciju.

Ima previsoko mišljenje o sebi

Egoizam kod nekih muškaraca prevazilazi sve moguće granice i takvim osobama svi nisu ni do kolena. Očekuju previše za sebe, a samim tim i od ljudi okolo i u ženama traže savršenstvo bez mane. Ukoliko je tako, samo se okrenite i zaboravite na njega. Nije vredan truda.

Nije spreman za vezu

Muškarci imaju faze kada im nije ni do kakve veze i jednostavno žele da se zabavljaju. Međutim, žene to nikako da shavte. Ipak, ukoliko ste se upoznali i on ne preduzima apsolutno ništa, vrlo je moguće da jednostavo nije u fazi zabavljanja , stoga i ne preduzima ništa.

Navalentni ste

Neke žene jednostavno ne umeju da stanu. Međutim, konstantno gušenje i napadi na muškarca gotovo nikada ne donose dobro, već dovode do toga da se muškarac jednostavno povlači iz cele priče.

Razlika u godinama

Neki muškarci jednostavno ne vole devojke koje su mnogo mlađe od njih jer smatraju da nisu zrele, kao ni starije devojke jer smatraju da čim nisu u vezi, znači da nešto nije u redu sa njima. Ipak, predrasude se lako razbijaju ukoliko budete imali priliku da mu pokažete ko ste i šta ste.

Isuviše ste seksi

Pojedini pripadnici muškog pola se jednostavne plaše zgodnih žena jer unapred smatraju da nemaju nikakve šanse. Baš zbog toga se već na prvu loptu povlače i odustaju, iako je kod vas osećaj potpuno drugačiji. Međutim, slabići vam sigurno ne trebaju, stoga produžite dalje.

(T.Milić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA