≫ 

SAVET ZA MUŠKARCE: Kako sakriti erekciju?

Neplanirana erekcija je problem s kojim se, s vremena na vreme, nose skoro svi muškarci. Međutim, neprijatnosti možete da izbegnete pomoću nekoliko korisnih saveta

  • 24

Iznenadna erekcija zaista može da bude problematična. Iako se češće javlja kod dečaka u pubertetu, nije retkost ni kod odraslih muškaraca, naročito u trenutku kada ispred sebe vide seksi prizor koji im se izuzetno dopada. U tom trenutku se njegov vršnjak budi, bez obzira gde je i s kim je u društvu.

I tu nastaje problem, jer niti je vreme, niti je mesto za tako nešto. Baš zbog toga, muškarac mora brzo da reaguje kako ne bi zapao u neprijatnu situaciju zbog koje će zbijati šale na njegov račun do kraja života.

Dobar način na koji možete da izbegnete da vas neko uhvati u tako osetljivoj situaciji je nošenje uskog donjeg veša. Pripijene gaćice ili bokserice siguran su način da sakrijete svoju erekciju, možda ne u potpunosti, ali ćete je tako velikim delom učiniti nevidljivom.

S druge strane, kako biste bili još sigurniji, nosite farmerice koje nisu skroz pripijene, već koje vam ostavljaju prostora. Tako se, u slučaju neprijatnog iznenađenja, možete se obezbediti time što ćete na brzaka staviti svoje ruke u džepove i pritom sprečiti svaku mogućnost da vas neko "provali".

Široke majice i košulje takođe vam mogu biti od pomoći, a ukoliko praktikujete nošenje torbi, u nezgodnom trenutku je uvek možete namestiti tako da prekrijete erekciju.

Ipak, kako se sve ne bi završavalo na odeći, postoji još niz praktičnih saveta.

Za početak, uvek, ali uvek kada vam se desi erekcija u pogrešnom trenutku, automatski pomislite na nešto drugo, što će vam skrenuti pažnju, zbog čega će erekcija vrlo brzo splasnuti.


Takođe, dok sedite, istegnite noge, jer će se na taj način krv sliti iz penisa upravo u njih, što će automatski smiriti situaciju. Isto tako će delovati i hodanje na petama. Sve u svemu, kada vas ovako nešto sledeći put zadesi, uz neke od ovih saveta, neće biti razloga za brigu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA