O čemu žene najčešće lažu?

Iako se kvalitetna i ozbiljna veza temelji na iskrenosti, neke istine nikada nećete čuti iz usta vaše nežnije polovine

  • 5

Veza koja počiva na iskrenosti je veza koja je ozbiljna i koja ima potencijala da dobro funkcioniše. Međutim, žene neke stvari vole da plasiraju kao istinite, a zapravo se radi o sitnim lažima u koje uporno pokušavaju da ubede muškarce.

Nedavno istraživanje je pokazalo da se te "bezazlene" laži zapravo odnose na, pre svega veličinu odeće, a potom i veličinu grudi.

Kada je odeća u pitanju, studija je pokazala da većina žena nije zadovoljna konfekcijskim brojem koji nose, pa pokušavaju da ubede partnera da nose manju veličinu nego što to zaista jeste. Samo osam posto žena je zadovoljno svojim izgledom, a čak polovina ispitanih priželjkuje da nosi konfekcijski broj 38.

S druge strane, kada je reč o veličini grudi, ne dolazi do smanjenja već do povećanja broja, što je naravno sasvim logično. Mnoge dame pate za većom veličinom grudi, pa kada god dođu u situaciju da priznaju muškarcu koji zapravo broj brushaltera nose, priznanje se obično završava na jedan do dva broja veće.

Da to nije sve, govori i činjenica da sve više žena laže i o broju cipela. Pa tako dame koje nose brojeve preko 40 nikada neće priznati dečku istinu, već se radije odlučuju na veličinu 38, koja je prema mišljenju većine žena, savršena.

( T. Milić )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dude88

    15. avgust 2013 | 10:44

    To je glupo,jer se takve lazi primecuju odmah!Postoje mnogo ozbiljnije lazi...

  • veronese

    15. avgust 2013 | 15:35

    Push-up grudnjaci su kao kesica cipsa..Tek kada ovoris,vidis koliko je prazno...

  • mimi6

    15. avgust 2013 | 12:15

    I onda podjem s muskarcem u trgovinu i on ti hoce kupit cipele. Sta's onda nemeres uzet 38 a ima 40 hahah

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA