PIRELI KALENDAR 2014: Šest seksi supermodela u akciji (FOTO) (VIDEO)

Kompanija Pireli se u čast pedesetogodišnjice njihovog kultnog kalendara odlučila na saradnju sa šest seksi svetskih supermodela koje su snimile set fantastičnih fotografija

  • 4

Seksi dame i ove godine krasiće stranice najslavnijeg kalendara na svetu. Kompanija Pireli se ovoga puta, u čast pedesotogodišnjice postojanja kalendara, odlučila na saradnju sa šest svetski poznatih supermodela. U pitanju su: Miranda Ker, Karolina Kurkova, Izabeli Fontana, Helen Kristensen, Alek Vek i Alesandra Ambrosio.

Poznate dame s modne piste izgledaju izuzetno seksi na fotografijama iako se ni u jednom trenutku nisu razgolitile do kraja. Editorijal koji je rađen zapravo samo nagoveštava ono što nas očekuje na Pireli kalendaru za 2014. godinu.

Dame u belim košuljama i pamučnom donjem vešu zapravo su nešto sasvim drugačije što dolazi od strane kompanije Pireli, s obzirom na to da su se do sada uvek radile nešto smelije fotografije na kojima su modeli pokazivali svoje nage atribute.

Ipak, seksepil i privlačnost svakako su ostali sastavni deo sjajnih fotografija ovog čuvenog italijanskog kalendara, a šta nam Pireli i ove seksi devojke zapravo pripremaju, ostaje nam da vidimo 21. novembra, kada će se ovaj kalendara i naći u prodaji. Do tada, uživajte u setu fotografija i videu koji samo nagoveštavaju delić ove seksi italijanske priče.

( Tamara Milić )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA