Skupe ženske krpice sprečavaju preljubu

Izgleda da skupi dizajnerski komadi odeće nisu tu da bi ženu učinili modnom ikonom za kojom se svi okreću na ulici, već imaju i moć da je spasu od švrljanja voljenog muškarca

  • 1

Ukoliko strepite da bi partner jednog dana mogao da vas prevari, sve što treba da uradite je da nabavite par skupih komada odeće. Nedavna studija je pokazala da je to odličan način na koji možete da oterate sve potencijalne suparnice koje predstavljaju strepnju po vašu vezu i samim tim eliminišete svaku mogućnost da vašeg muškarca napadne neka druga.

Istraživanje je rađeno na Univerzitetu Minesota u saradnji sa damama koje su odgovarale na pitanje "Na koji način one reaguju kada shvate da vezi preti opasnost od strane druge žene". Većina ispitanica je odgovorila da se u toj situaciji automatski "bacaju" na šoping i kupovanje skupih komada odeće ne bi li pokazale suparnici s kim ima posla.

Za žene koje poseduju dizajnerske komade odeće veruje se da imaju privrženije partnere, što bi, po nekom pravilu, trebalo da odvuče druge dame od napada na takvog muškarca. Međutim, pitanje je koliko je to zaista tako?

(T. Milić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA