Da li ste i vi preumorni za seks?

Najnovija studija koja je ispitivala muško - ženske odnose u vezama pokazala je da parovi sve ređe vode ljubav zbog prenatrpanog dnevnog rasporeda i umora

  • 25

Umor je glavni krivac za nedostatak seksa u vezama. Nedavna studija je pokazala da se čak sedam od deset parova kuburi sa umorom i iscrpljenošću, zbog čega najčešće dolazi do odbijanja partnera i manjka intimiziranja u krevetu, navode stručnjaci.

Istraživanje koje je rađeno u saradnji sa 3.000  ljudi pokazalo je da čak dve trećine ispitanih nema dovoljno energije za seksom tokom radnih dana, eventualno kada ne moraju da ustaju rano, i da se ispod čaršava najčešće igraju tokom vikenda.

Svaka druga osoba, je prema rezultatima studije, odbila svog partnera barem jednom nedeljno zbog prevelike doze iscrpljenosti, a čak svaki drugi par se posvađa sa partnerom zbog nedostatka seksa u vezi. Takođe, čak 17 odsto ispitanih je priznalo da su raskidali veze upravo iz ovog razloga.

Prema rečima stručnjaka, ono što negativno utiče na seksualni život je najčešće briga oko decedinamičan društveni život i radne obaveze što ne ostavlja isuviše prostora za seks sa partnerom, već se uglavnom sve završava na spavanje čim se kroči u krevet.

Međutim, problemi u postelji često znaju da budu uzrok rasturanja veza i brakova, stoga treba voditi računa o seksualnom životu, održavati ga na poželjnom nivou i osvežavati s vremena na vreme.

( T.M)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lara

    17. avgust 2013 | 21:14

    Rale, dobar ti je komentar. Rado ću ga pokazati jednom jako umornom (nije dokazano od čega) muškarcu.

  • Lara

    20. avgust 2013 | 21:19

    Pa nije on uvek umoran, desi se. Jao, pa ne bih ja to trpela! Znao je da imam visok libido, hrabro se uhvatio u koštac sa tim. Sad nema nazad (može samo napred-nazad)!

  • Mala od skandala

    17. avgust 2013 | 23:56

    Jojjjj mrzim kad mi kaze umoran sam nema sexa a ja hocu svaki dan uhhhhh

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA