HEPI END: Kako da vaša veza uspe?

Ukoliko vam je stalo do osobe sa kojom ste i ukoliko sa njom imate velike životne planove, postoji nekoliko načina koji će vam pomoći da vezu održite lepom i uspešnom

  • 5

Kako bi veza bila uspešna, potrebna su konstantna ulaganja. Odnos sa partnerom se mora negovati na svim poljima, jer ukoliko ne brinete vrlo lako možete da dovede svoju vezu do litice i samog kraha. Stoga, ako vam je zaista stalo do voljene osobe i ukoliko planirate zajedničku budućnost, evo nekoliko saveta koji će vam pomoći da svoju ljubavnu priču napravite pravom malom bajkom u kojoj ćete podjednako uživati oboje.

Iskrenost

Na njoj se temelji celi odnos. Bez iskrenosti nema poverenja, poštovanja i ljubavi. Razgovarajte sa partnerom podjednako i o lepim i o ružnim stvarima, bitno je samo da uvek budete tu jedno za drugo i da zajedno dolazite do rešenja. To će uveliko učvrstiti vaš odnos i učiniti ga neraskidivim.

Intima

Ma koliko dugo bili u vezi, nikada ne smete da prestanete da svom partneru pokazujete koliko vam je stalo do njega. Ključ uspešnih veza je upravo u tome. Nikada ne zapadaju u svakodnevnicu, nikada partner ne postaje predmet pored kojeg tek tako prolazazite po ko zna koji put. Negujte vašu ljubav, postoji milion sitnih načina da vašem voljenom ili voljenoj dokažete da vam je stalo baš kao i prvog dana. I neće biti greške.

Uzajamni trud

Nikada nemojte da zaboravite da pohvalite partnera ili partnerku zarad nečeg dobrog što je napravljeno. Bilo to bacanje smeća, zajednička kupovina ili neka veća stvar poput pomoći prijatelju koji je u nevolji ili nečemu sličnom. Podrška i razumevanje su jako važni kako bi čovek mogao normalno da živi.


Kompromis

Dve osobe, dva različita mišljenja. Kada ne delite iste stavove, najbolje je da porazgovarate, iznesete na videlo svoje argumente i pokušate da shvatite zašto duga strana ima sasvim drugačije mišljenje. Pričom ćete već doći do zajedničkog rešenja.

(T. Milić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dude88

    19. avgust 2013 | 11:18

    Nekom to i ne vredi. Takva sam bila a on suprotan.

  • Niko bitan

    19. avgust 2013 | 12:07

    Veza, brak, mogu da traju, ali ljubav vremenom bledi, hteli to ili ne, da priznamo. Naravno, ako nema postovanja bar malo, zagarantovana je propast.

  • tex

    19. avgust 2013 | 12:33

    Ocigledno da uvek nadjemo nekog suprotnog, i ja sam imao jednu takvu :(

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA