OTKRIVENO: Šta žene žele od muškaraca

Nedavno rađeno istraživanje pokazalo je šta zapravo žene očekuju od muškaraca u vezi i šta je to što bi ih učinilo još srećnijima

  • 25

Žene su vrlo često isuviše komplikovana bića, pa muškarci ne mogu odmah da ukapiraju sa kim imaju posla. Teško im je ugoditi, često od komarca prave slona, a neretko se dešava da vrlo brzo menjaju mišljenja.

 

Međutim, nedavna istraživanja posvetila su se željama i potrebama žena i došla su do saznanja šta je zapravo to što žene očekuju od muškaraca u vezi. Vreme je da i tu misteriju konačno razrešite, a evo o čemu se zapravo radi.

 

 

Prošlost

 

Žene žele da sa njima budete potpuno iskreni. Pa makar ta istina bila gorka. Ukoliko ste prevarili prethodnu devojku, recite to svojoj dami slobodno jer je bolje da sazna od vas nego od nekog drugog. Uostalom, ako vas voli, to apsolutno neće promeniti njeno mišljenje o vama.

 

Osećanja

 

Iskrenost je na prvom mestu, pa čak i kada je najškakljiviji deo veze u pitanju − osećanja. Bitno je da budete iskreni, da izražavate ono što osećate i samo tako nećete zapadati u priče iz kojih će kasnije biti problem izvući se. Sve se rešava razgovorom, ukoliko se tema načne na vreme. Sve što zataškavate, doći će vam glave, kad-tad.

 

 

Tvrdoglavost

 

Na nju slobodo zaboravite. Iako su svi ljudi tvrdoglavi, neki manje, neki više, bitno je da budete svesni da se radi o užasnoj osobini koje bi se trebalo otarasiti. Budite racionalni, razmišljajte o svojim postupcima i kada niste u pravu, slobodno to na glas priznajte, neće vam otpasti kruna sa glave.

 

Druge žene

 

Iako ste u vezi, normalno je da ona ima kontakt sa drugim muškarcima, baš kao i vi sa drugim ženama. Upravo ulogu tih drugih žena bi trebalo da joj pojasnite. Ne sto puta, već jednom. Iskreno i bez straha od mogućih posledica. Da li vam je devojka sa kojom pijete kafu na poslu samo koleginica, prijateljica ili između vas ima neke hemije, sve to treba da priznate svojoj dami kako biste uspeli da se razumete i otkrijete jedno drugom sve što mislite. To je retkost u današnjim vezama, ali je jedino ispravno.

 

(T. Milić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jokica

    20. avgust 2013 | 10:53

    "Da li vam je devojka sa kojom pijete kafu na poslu prijateljica ili izmedju vas ima neke hemije,sve to treba da priznate svojoj dami..." Pobogu ljudi,u kom to svetu vi zivite kad pisete ovako nebulozne tekstove?Nek mi neko kaze da je dosao/dosla svom partneru i kazao :"Znas draga,danas u kancelariji sam bio na kafi sa koleginicom i medju nama bas struji nesto,neka hemija...Sta mislis o tome draga?Da pokusam tu a ?" A partner odgovara :"Da,da...zanimljivo je to,mogao bi tu malo da probas...". Zamislite samo ovako nesto!Jel vam normalno?Naravno da nije,i da nikad nece biti,pa zato se batalite budalastina!

  • Ivana

    20. avgust 2013 | 10:49

    Ne slažem se da treba pričati,dal je neko varao svoje bivše ili ne....čista glupost je uopšte pričati o osoba sa kojim smo bili.....

  • Ivana

    20. avgust 2013 | 13:14

    Malo si se zeznula:-) nije samo analni.:-)...tu je i vaginalni i oralni sex:-)))))Xaxaxaxxaxa.:-) Aaaaa,Xaxaxax

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA