Pet ženskih grešaka u krevetu

Kolika god bila privlačnost između žene i partnera, neke greške koje dame prave u krevetu imaju moć da ugase svaku želju za daljim igrama pod čaršavima

  • 10

Žene greše u krevetu i često rade stvari koje su fatalne po seksi igre. Odličan start, strast u krevetu, vatreni poljupci i vaši savršeni dodiri neće vam biti od pomoći ukoliko sebi dozvolite neke greške u seksu zbog kojih muškarci automatski gube interesovanje. Stoga, ukoliko želite da vatrena akcija sa partnerom bude uspešna, na ovo ne smete ni da pomislite.

Ugrizi

Strastveno ljubljenje i napaljenost vas mogu navesti no to da u celoj akciji upotrebite zube. Uši možete da grickate uporedo sa ljubljenjem vrata tokom predigre, čak i grickanje bradavica dolazi u obzir. Ali ono što ni pod razno ne smete to je da se zubima poigrate u blizini njegovog penisa. To vam neće oprostiti.

Stenjanje

Muškarci vole kada su devojke glasne ali sve ima svoje granice. Lažno stenjanje i vikanje iz sveg mozga zasigurno mu neće biti seksi već će se osetiti kao glumac iz lažnih porno-filmova.

Rodeo

Muškarci obožavaju pozu kada je žena gore, ali ukoliko se budete poneli kao da jašete divljeg bika, možete da zaboravite sledeći put na seks s njim. Imajte osećaja, budite nežni, nije grubost samo ono što pali muškarce.

Ritam

Seks je nekada poput plesa. Da biste ga savršeno odigrali, morate da uskladite svoje korake sa partnerovim. Za tako nešto morate da imate osećaja i da pritom osluškujete pokrete svog muškarca. Ukoliko budete vodili svoju politiku i budete grubi u krevetu, poželeće da nestane iz kreveta. Stoga, uhvatite ritam i uživajte.

Isuviše priče


Kada vodite ljubav, onda ništa na celom svetu u to trenutku nije bitnije od seksa. Ne zanima vas što ste obalili šerpu dok vas je bacao na kuhinjski sto ili što ste se pre toga posvađali pa niste uspeli da mu kažete sve što ste hteli pre nego je akcija započeta. Sve što treba da uradite je da se usredsredite na uzdahe, strast, ljubljenje i uživanje. Sve ostalo može da sačeka.

(T. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • KG

    21. avgust 2013 | 16:05

    Zene pustite ova glupa istrazivanja, prepustite se uzivanju i slusajte svoje srce. Seks nije pesmica da se nauci napamet, a istrazivanja citajte kao tekst za zabavu.

  • Opanak

    21. avgust 2013 | 15:26

    ja dok zeni ne ispricam rat i mir nece.krenuti akcija:)

  • Dude88

    21. avgust 2013 | 15:21

    Nista bez ugriza i rodea

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA