IZMAMITE UZDAHE: Trikovi za privlačenje muškaraca

Nakon mnogih istraživanja na temu zavođenja, naučnici su došli do zanimljivih otkrića. Naime, postoji nekoliko trikova koji će vas neosporno učiniti privlačnijim i seksepilnijim muškarcima

  • 35

Ne morate da budete fatalna lepotica da biste zavodili. Zavođenje muškaraca nije neka posebna filozofija. Dovoljno je da znate niz trikova koji će ih privući poput magneta. Nedavno je nauka sakupila nekoliko dokazanih načina pomoću kojih žena postaje privlačnija muškarcima.

Stoga, ukoliko želite da zablistate gde god da se pojavite i da izmamite uzdahe svim pripadnicima suprotnog pola, evo o čemu treba da povedete računa.

Beli zubi

Dobra oralna higijena presudan je faktor u privlačnosti. Naime, studije su dokazale da beli i ravnomerno raspoređeni zubi igraju bitnu ulogu u zavođenju, pa žene koje imaju ove atribute privlače muške poglede više nego žene koje se ne mogu pohvaliti lepim zubima.

Negovana koža

Muškarci vole žene koje imaju nežnu i lepu kožu. Kako biste postigli ovaj efekat, morate da jedete dosta voća i povrća koje je bogato antioksidansima i biljnim pigmentima koji koži daju negovan izgled i zdravu boju.

Osmeh

Žene koje se često smeju dokazano privlače muškarce. Osmeh je poput magneta, a dame koje ga često imaju na licu nesumnjivo mame uzdahe pripadnika jačeg pola.


Crveni ruž

Crvena boja je još jednom dokazala da je pravi okidač kada je seksualna privlačnost u pitanju. Naime, ženske usne su najprivlačnije muškarcima kada su crvene boje. Istraživanje je pokazalo da muškarci gledaju u proseku ženske crvene usne oko 7 sekundi, kao da su začarani.

Inteligencija

Ukoliko želite seks za jednu noć, moraćete da se  pravite gluplji nego što jeste. Istraživanja su dokazala da muškarci za afere biraju manje inteligentne, pijane i nezrele žene, što je potpuno suprotno onome što traže za ozbijnu vezu.

(T. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Niko bitan

    22. avgust 2013 | 14:17

    Bezveze... Nisu svi muskarci bikovi pa da se zalecu na crveno...

  • Dude88

    22. avgust 2013 | 19:27

    @niko bitan nemam ja zasto da se ljutim na tebe;-).A to sto meni neko moze da spusti,hehe meni zivot ne zavisi od nebitnih pojedinaca. Pozz

  • Mala od skandala

    23. avgust 2013 | 00:06

    Kad mace nema tj ja misevi kolo vode hahahha Ivanice Cobanice cuti,sedi i pati hahahhha neko ti ovde uzeo krunu glavne misolovke hahahhaa ahhhh Ivanice,Cobanice hahahahhha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA