Tri najčudnije igračke za seks (FOTO)

Nakon zlatnog vibratora ili seks-igračaka koje podsećaju na poznate ličnosti, možda ste pomislili da je seks-industrija dostigla svoj vrhunac kada su čudne seks-igračke u pitanju. Međutim, mi vam donosimo dokaz da ima luđe od luđeg

  • 23

Ukoliko ste ljubitelj neobičnih seks-igračaka, na pravom ste mestu. Eksperimentisanje u krevetu, maštanje bez granica i zanimljive seksualne fantazije znaju da budu zaista zanimljivo iskustvo, naročito ukoliko su u celu igru uključene neobične igračke za seks. Međutim, neke od njih su toliko čudne, da nećete verovati da je čovek došao na ideju da napravi tako nešto.

Ipak, svaka od njih ima vrlo jasnu namenu, a da li biste vi bili dovoljno smeli da ih probate, na vama je da prosudite.

Svetlo za oralni seks

Ukoliko volite seks u mraku, ovo svetlo za oralni seks će vam pomoći da se bolje snađete kada sledeći put budete oralno zadovoljavali partnera. Neće vam biti potrebna pomoć druge strane niti osećaj gde i šta treba da dodirujete. Uz ovu zanimljivu igračkicu oralni seks u mraku postaje mnogo jednostavnije iskustvo.

Višenamensko pomagalo

Liči na vibrator, ali zbunjujuć deo sa druge strane koji je nalik vagini govori da se ne radi samo o nečemu što mogu da koriste žene, već podjednako i muškarci. Ova igračka namenjena je osobama koje zaista vole da eksperimentišu, a vi ukoliko ste jedna od tih, navalite.


Orgazmatron 3000

Ovaj zanimljiv izum osmišljen je 2006. godine, a njegov izumitelj je Dominik Vilkoks. U pitanju je kožna veš mašina koja na vrhu ima sedište namenjeno ženama. Upotreba je vrlo jednostavna. Namesti se program na centifugu, potom žena sedne i na kraju se uključi mašina. Za to vreme, muškarac može da gleda ili čak da pripomogne celoj akciji. Uživajte.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lara

    23. avgust 2013 | 21:05

    Igračke kad muškarac nije tu, zatim igračka i muškarac u kombinaciji, zatim igračka kada on gleda utakmicu (pred njim, odmah dolazi) i tako. Ja ih volim. To je deo predigre.

  • Ivana

    22. avgust 2013 | 16:59

    Ništa gluplje od ovg svetla sa oralni nisu smislili:-)ovo ostalo je zanimljivo:-)

  • Mala od skandala

    22. avgust 2013 | 17:31

    Kad je muskarac vest,i ima pravu alatku ove zajebancije nisu potrebne....ma kakvi...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA