• 32

Kako pronaći prijatelja za seks?

Nemate partnera, niste raspoloženi za vezu, a imate jaku potrebu za seksom? Ono što vam treba je prijatelj za seks

  • 32

Prijatelj za seks je "privilegija" koju uživaju malobrojni. U pitanju je osoba s kojom imate seks kad god poželite, a prema kojoj nemate nikakve obaveze koje nameće jedna veza. Naravno, reč je o nečemu što nije lako pronaći, jer da bi ovakav odnos uspeo, potrebno je da se obe strane usaglase oko onoga što žele. U tome upravo i jeste caka.
A vama ukoliko nije do veze i ostalih obaveza, ali želite da imate redovan ili bar koliko-toliko redovan seks, rešenje potražite u prijatelju kod kojeg ćete imati "povlastice". Kako ga naći? Odgovor na ovo pitanje daće vam sledeći saveti.


Bitno je prepoznati ga
Prijatelji sa povlasticama su retkost baš zbog toga što je teško uklopiti da istu potrebu i iste želje ima i muška i ženska strana. Najčešće se dešava da jedan želi vezu, a drugi neozbiljan odnos ili obratno. Međutim, ukoliko svoju pažnju budete usmerili ka prepoznavanju onoga što vam treba, uspećete.
Testiranje terena
Ljubavne faze se kod ljudi menjaju s vremena na vreme, a u vašu korist ide ukoliko je druga strana nedavno izašla iz duge veze i u skorijem periodu ne želi da ulazi u ozbiljnu priču. Ukoliko vam se na životnom putu nađe neko takav, postarajte se da mu date do znanja da niste u potrazi za devojkom ili dečkom. To je na prvom mestu. A potom stavite i do znanja da ste u potrazi za prijateljem s povlasticama i da je prava šteta što nikako ne uspevate da nađete osobu koja bi delila vaše mišljenje.

Ovo će biti odličan potez ukoliko druga strana oseća privlačnost ka vama. Tada ćete zabosti metu pravo u centar, a uz nekoliko komplimenata i dubokih seksi pogleda, vrlo brzo ćete završiti na putu ka vašem stanu.
Šta ne treba raditi
Nikako u ovoj situaciji ne smete da pristupate kao napaljeni tinejdžer kojem je samo do seksa i ničega više. Poštovanje prema drugoj osobi mora da postoji, baš kao i lep način na koji ćete se prema njoj ophoditi. Druga strana mora biti svesna da nije reč o pukom iskorišćavanju, već o dogovoru koji će biti dobar za oboje. Potencijalni partner ili partnerka nije samo običan komad mesa, već osoba sa kojom treba da delite intimne užitke.

Pazite na zamke
Naravno, situacija nije uvek tako jednostavna kao što izgleda. Čak i kada nađete osobu za povremeni seks, verovatoća da će se javiti neki problemi je gotovo stopostotna. Jedan od najčešćih problema koji sa sobom nosi ovakav odnos su emocije. Čovek nije biće koje ništa ne oseća i vrlo je moguće da sve te eksplozije i strasti u krevetu proizvedu kod vas ili partnera emocije koje mogu da naruše postojeći odnos. Najčešće se dešava da se jedna osoba zaljubi i poželi nešto više.
Druga zamka koja može da se javi izazvana drugom su pravila. Važno je da postavite granice. Vi niste tu da biste zajedno sa njim ili njom išli na zajedničke večere, porodične ručkove ili šetali pored reke držeći se za ruke. Tu ste zarad seksa i svih nevaljalih igrica koje želite da radite u krevetu, bez ikakvih obaveza. Veoma je važno da unapred razgovarate o tome.

Dodatni saveti
Iako nema potrebe preterano naglašavati, bitno je da znate da je sigurnost na prvom mestu. Redovna upotreba kondoma dobro će vam doći, jer sigurno ne želite dete s nekim ko vam je partner za seks i ništa više. Drugo pravilo je da budete uljudni i da nikada pred prijateljem za seks ne govorite o drugim vezama, drugim muškarcima ili ženama. U tom trenutku postojite samo vas dvoje i nikakva treća lica ne treba da ulaze u priču.
Takođe, savetuje se i da ne pričate previše o sebi, jer što više budete pričali i upoznavali se, veća je šansa da jedno od vas dvoje poklekne i zaljubi se. Budite oprezni, jer svaka nepažnja može da vas dovede do emocionalnog kraha, vašeg ili druge strane.
(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Niko bitan

    Laro, moram ti priznati u pravu si. Vidim drugaricu jednu pre par dana, nikad nista imao nisam sa njom niti mi je ikad palo na pamet tako nesto, ona nabududzila sisice i jbte samo pogled sam ode! Bi mi neprijatno, ali veruj da i dalje ne bih imao nista sa njom jer ceo zivot sam razdvajao drugarstvo od sexa. Tako da ovim mojim jos uvek moja glava vlada.

  • Niko bitan

    Mala....cekam te kao zapeta puska :-):-):-)

  • I love yu

    Ej mala od skandala, samo zovi tu sam!!! Ako nisi bas predaleko?

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima