ORALNI SEKS: Odgovori na sva ženska pitanja

Kada pričamo o oralnom seksu, mnogo je nedoumica koje muče pripadnice nežnijeg pola. Ali evo odgovora na sve što vas je do sada najčešće zanimalo

  • 22

Žene često imaju nedoumice kada je oralno zadovoljavanje muškaraca u pitanju. Pružiti muškarcu zadovoljstvo usnama česta je tema o kojoj se priča među ženskim svetom, a činjenica je da uvek postoje pitanja na koja dame nemaju odgovore.

Međutim, neke od najčešćih nedoumica, koje ste često prevrtali po glavi i o kojima ste se konsultovali sa govoto svim prijateljicama, sada će postati prošlost. Donosimo vam odgovore koji će vam dobro doći svaki sledeći put kada krenete oralno da zadovoljavate partnera.

Moram li ga zaista zavući duboko u grlo?

Nikako. Mnoge žene su opčinjene mišlju da to nije to ako ceo penis prilikom oralnog seksa ne stave u usta. Jednostavnom matematikom ćete doći do zaključka da čitav penis ne ide u usta i da ga je gotovo nemoguće staviti. Malo koja žena ovo zaista i može da izvede. Stoga se ne trudite previše. Svakako ćete ga zadovoljiti, stoga nije potrebno da ga "gutate".

Šta ako njegov penis ima neprijatan miris?

Zajedno tuširanje će vam dobro doći, a kao predigru možete da predložite i sapunjanje njegovog "ponosa". Međutim, ukoliko ni tuširanje ne pomogne, velika je verovatnoća da se radi o gljivicama, a u tom slučaju partner mora da "skokne" do lekara, tačnije urologa.


Šta ako su moja usta suva?

Donju stranu jezika stavite na nepce i držite tako nekoliko minuta. To će izazvati da se u vašim ustima stvori više pljuvačke. Ali kako svaki tren ne biste morali da pravite pauze ne bi li proizveli pljuvačku, problem jednostavno rešite lubrikantom koji ćete uvek imati pri ruci.

Treba mu dugo da postigne orgazam. Kako ga ubrzati?

Ukoliko muškarac ne dolazi brzo do orgazma, oralni seks postaje pravo mučenje za ženu. A ukoliko vaš partner ima problem sa "brzinom", pored penisa, stimulišite i ostale njegove erogene zone. Najslabija tačka je svakako perineum, deo između testisa i anusa, pa nežnim lizanjem i dodirivanje prstima možete da ga dovedete do ludila.

Šta treba raditi kad je on blizu orgazma?

Kada primetite da se vaš partner približava vrhuncu, sve što treba da uradite je da nastavite istim tempom. Nikako ne smete usporavati ili menjati tehniku. A kada primetite da mu je disanje pojačano, ubrzajte tempo i pojačajte stisak kako bi svršio baš onako kako treba.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Spasoye

    1. septembar 2013 | 16:38

    Dig'o mi se!

  • Lara

    1. septembar 2013 | 18:35

    Hvala Vladi na savetima, a ako dama misli da se odužilo, odmah u 69, tada se gubi osećaj za vreme...

  • Vlada

    1. septembar 2013 | 16:38

    Ne,ne duboko u grlo i najlepse mi je kada mi seta kozicu njenim usnana preko mog glavica. Znaci tad odlepim. Mnogo mnogo mnogo dobar ako ne i najlepsi osecaj ;)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA