POSTANITE NEODOLJIVI: Mali saveti za šmekere

Žene vole muškarce koji znaju da zavode i da šarmiraju u svakom trenutku i na svakom mestu. Kako biste postali neodoljivi svim pripadnicama nežnijeg pola, poslušajte sledeće savete

  • 0

Muškarcima je u prirodi da zavode, šarmiraju, obasipaju žene komplimentima, dubokim pogledima i da ih, uslovno rečeno, obaraju s nogu. Nekim muškarcima to vrlo lako polazi za rukom, prirodni su talenti i ne moraju isuviše da se trude da bi im uspelo. S druge strane tu su muškarci koje je priroda malo zaobišla, ali koji pomoću dobrih saveta i malih trikova mogu da postignu ono što se očekuje, a to je da postanu neodoljivi ženama i da budu pravi šmekeri.

 

Ukoliko vam je stalo do toga da šarmirate gde god da se pojavite i da uvek budete u centru ženske pažnje, poslušajte sledeće savete.

 

Budite strastveni

 

Izuzetno je važno biti muškarac sa čvrstim uverenjima i uopšte sa čvrstim stavom. Raščistite sa sobom i upitajte se da li uvek polazite za onim do čega vam je stalo. Ženama jednostavno odgovaraju muškarci koji su strastveni, koji znaju šta hoće i koji drže do svog mišljenja.

 

 

Imajte samopouzdanja

 

Samopouzdanje je važno. Ako upitate ženu šta je najviše privlači kod nekog muškarca, ona će odgovoriti da je to nivo sampouzdanja. Ženama apsolutno odgovaraju muškarci koji se dobro osećaju u svojoj koži. Muškarac sa razvijenim osećajem samopouzdanja pruža osećaj sigurnosti i nekog na kog žena može slobodno da se osloni, a to je upravo što one i traže od jačeg pola.

 

Obratite pažnju na detalje

 

Mnogim muškarcima nije bitno da li je žena stavila plavu ili crnu senku, da li je cipele savršeno uklopila sa prelepom kožnom tašnom. Međutim, ženi je stalo. Ona želi da joj pohvalite nove minđuše koje je nedavno kupila ili način na koji je, baš te večeri, podigla frizuru prvi put. Obratite pažnju na detalje i zadivićete je.

 

 

Oslovljavajte ženu njenim imenom

 

Sledeći put kada budete razgovarali sa ženom, oslovite je njenim imenom. Na taj način ćete joj dati do znanja da vam je stalo. Možda zvuči čudno, ali izgovaranje nečijeg imena može da ostavi mnogo dobar efekat na osobu koja se oslovljava.

 

Nasmejte je

 

Muškarci koji znaju da nasmeju ženu uvek imaju bolji prolaz od ostalih. Trudite se da je zasmejavate kada god za to imate priliku. Velika količina smeha u komunikaciji sa vama na nju će ostaviti jak utisak, a vama će otvoriti vrata za dalji prodor na putu do njenog srca.

 

(T. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA