Koja muška osobina pali kod žena?

Dobar izgled, novac, pa čak ni ljubavničke veštine nisu vrline zahvaljujući kojima ćete uspeti da zadržite jednu pametnu ženu uz sebe

  • 2

Ukoliko vam se neka devojka do te mere dopada da biste želeli da s njom ostvarite nešto više, a možda jednog dana i da zajedno zasnujete porodicu, onda je važno da znate na koju će to vašu osobinu ona najpre “pasti”.

Kako je pokazalo istraživanje magazina "Men's Health", čak 53 odsto pripadnica nežnijeg pola složilo se da im je najvažnije da uz sebe imaju muškarca koji ume da ih sluša.

Žene su poznate kao pričljiva bića, koja čak i sa svojom jačom polovinom vole da podele svakodnevne dogodovštine. Međutim, ako vam vaša draga govori nešto, a vi slušate s pola mozga ili ste čak potpuno isključeni, ona će s vremenom prestati da sluša ono što vi sami imate da kažete. Bez dvosmerne komunikacije, vaša veza osuđena je na propast.

Takođe, ukoliko na vreme čujete kako vam smirenim glasom priča koje su njene potrebe, želje i htenja, izbeći ćete nepotrebne svađe, durenja i ignorisanja.

Sve u svemu, ako muškarac ima sposobnost da sluša svoju partnerku, ona će imati utisak da mu je stalo, znaće da je voljena i samim tim će imati veću potrebu za razmenom nežnosti, ali i jaču seksualnu želju.

(Telegraf.rs / Men's Health)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar

    2. septembar 2013 | 12:53

    Sta god ovi pisu...ako ne slusas sta druga strana ima da kaze slaba je vajda od dobre veze...

  • Mala od skandala

    8. septembar 2013 | 01:05

    Ej bre Aleksandre gde se krijes covece???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA