• 8

BEZ IZUZETAKA: Deset stvari na koje se svi "lože"

Lepota je uvek broj jedan na listi privlačnih osobina u muško-ženskim odnosima, ali pored nje postoji još niz stvari koje čine da ljudima zaklecaju kolena

  • 8

Različiti ljudi, različite potrebe i afiniteti. I dok jedni teže za partnerima koji su lepi, bogati i ništa više, drugi traže ono istinsko u ljudima, što zna da uveseli, nasmeje i stvori osećaj sreće. Ono što privlači različito je kod svakog čoveka, ali ipak postoje neke stvari koje nikoga ne ostavlaju ravnodušnim i na koje je svaki čovek, na određen način, slab. Evo o kojima stvarima je reč.
Strani naglasak

Čak i kada postave najobičnije pitanje "Gde je autobuska stanica?", stranci zvuče neverovatno seksi. A tek kada flertuju s vama? Naprosto neodoljivo.
Samouverenost
Samouverenost je hipnotička. Čak i kada neko nije toliko fizički privlačan, velika doza samouverenosti ga automatski čini atraktivnim.

Talenat i hobi
Možda vas ta osoba ne privuče na prvu loptu, ali kada shvatite da je pravi talenat za ples, ili ima neviđen dar za pisanje, upravo vam to privuče pažnju. Talent je možda čak i najveći afrodizijak, stoga ga svakako treba koristiti.
Kulinarske veštine
Ko god je rekao kako "put do muškog srca vodi kroz želudac", bio je velikim delom u pravu. Međutim, to isto važi i za žene.

Ljudi koji izgledaju pametno
Čak i ne morate da budete prepametni, dovoljno je da samo tako izgledate i da privučete pažnju, a isto važi i u obrnutom smeru. Naočare? Knjiga? Svako ima svoj mali trik koji ga transformiše u vrhunskog štrebera. Možete da podsećate na ženu koja radi u knjižari ili pak na Klarka Kenta, bitno je da postoji neko ko mašta baš o vama.
Vožnja
Pomalo neobjašnjivo, ali gotovo svako ima taj mali fetiš da oseti trnce baš za osobom koja je za volanom. Kako god, jednostavno postoji nešto što osobu za volanom čini moćnom, a moć je i te kako seksi.

Odlučnost
Jednostavno ima nečega tako seksi u osobi koja bez problema donosi odluke i preuzima kontrolu u svoje ruke. "Idemo ovde na večeru", "Uzećemo ovaj taksi", Želim te odmah u krevetu"... To je tako seksi.
Ples
Neko ko pleše bez ograničenja, straha kako izgleda i uz to se dobro zabavlja, uvek je atraktivan. A tek ples u paru? Totalni afrodizijak.

Doteranost
Nekoga možete da viđate svaki dan, ali u trenutku kada tu osobu ugledate doteranu, u odelu ili pak glamuroznoj haljini, razvijaju se neki sasvim drugi osećaji. To je trenutak vredan pažnje, trenutak od kojeg počinje cela priča.
Osmeh
Osmeh je izraz lica koji jasno govori da li se nekom dopadate ili ne, ali i obratno. A upravo to pali, svaki put. Kada neko ulovi vaš pogled sa druge strane prostorije, zadrži ga i na kraju vam se osmehne, sve je jasno. Ovo isto primenite kada želite nekom da date do znanja da vam se dopada.
(Telegraf.rs/tportal.hr)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ivana

    Gde me nadje ... I to sa akcentom hii

  • GIO

    Borko idi u apoteku popij nesto na moj račun.

  • GIO

    BORKO ko ti dade ime drveta?

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima