• 5

Šta društvene mreže govore o vašoj vezi?

Društvene mreže su unele mnoge novine u muško-ženskim odnosima, a između ostalog mogu i da vam otkriju u kojoj je fazi vaša veza. Da li se radi o samom početku ili ste pak uveliko zagazili u ozbiljne vode, a niste toga ni svesni? Vreme je da saznate

  • 5

Pojava Fejsbuka, Tvitera, Instagrama i ostalih društvenih mreža unela je mnoge novine u muško-ženskim odnosima. Najpre se promenio način na koji se ljudi upoznaju, potom muvaju i zavode, a zatim i način na koji muškarci i žene funkcionišu u vezama. Pa tako moderne tehnologije imaju i odgovore na neka pitanja koja vas možda i dalje zbunjuju. U kojoj fazi se nalazi vaša veza i da li se radi o nečemu što je tek u začetku ili što je već zagazilo u ozbiljne vode? Društvene mreže imaju odgovor.
Veza na početku

Povezali ste se na društvenim mrežama i počeli ste da lajkujete jedno drugom statuse i slike? U pitanju je friška veza, njen rani početak, ali je dovoljno jasno da ste se poprilično zagrejali jedno za drugo.

Počinje da bude ozbiljno
Za ovu fazu se vezuje objavljivanje pesama koje se tiču vas dvoje i međusobno komentarisanje slika i statusa koji su očigledno u uskoj vezi sa vama dvoma. Možda čak i sitna ljubomora zbog novih prijateljstava sa super cicama ili frajerima može da bude simpatični pokazatelj da je partneru stalo.

Ozbiljna veza
Objavljujete zajedničke fotografije, stavljate jedno drugom pesme na zid, objavljujete statuse na kojima tagujete partnera i povrh svega ste promenili ljubavni status? Ozbiljno ste zagriženi za ovu priču i reč je o nečemu što svakako ima svoj nastavak. Uživajte.
(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • .

    A zar nije bolje za vezu ne koristiti fejs? Zasto svi moraju da znaju svaki detalj iz zivota nekog para,glupost

  • Dude88

    Mnogo toga je i vestacko na slikama

  • Bljak

    Retko odvratna serija o glupim americkim,razmazenim,burzujima...

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima