• 5

Šta društvene mreže govore o vašoj vezi?

Društvene mreže su unele mnoge novine u muško-ženskim odnosima, a između ostalog mogu i da vam otkriju u kojoj je fazi vaša veza. Da li se radi o samom početku ili ste pak uveliko zagazili u ozbiljne vode, a niste toga ni svesni? Vreme je da saznate

  • 5

Pojava Fejsbuka, Tvitera, Instagrama i ostalih društvenih mreža unela je mnoge novine u muško-ženskim odnosima. Najpre se promenio način na koji se ljudi upoznaju, potom muvaju i zavode, a zatim i način na koji muškarci i žene funkcionišu u vezama. Pa tako moderne tehnologije imaju i odgovore na neka pitanja koja vas možda i dalje zbunjuju. U kojoj fazi se nalazi vaša veza i da li se radi o nečemu što je tek u začetku ili što je već zagazilo u ozbiljne vode? Društvene mreže imaju odgovor.

Veza na početku

Povezali ste se na društvenim mrežama i počeli ste da lajkujete jedno drugom statuse i slike? U pitanju je friška veza, njen rani početak, ali je dovoljno jasno da ste se poprilično zagrejali jedno za drugo.

Foto-ilustracija: Profimedia

Foto-ilustracija: Profimedia

Počinje da bude ozbiljno

Za ovu fazu se vezuje objavljivanje pesama koje se tiču vas dvoje i međusobno komentarisanje slika i statusa koji su očigledno u uskoj vezi sa vama dvoma. Možda čak i sitna ljubomora zbog novih prijateljstava sa super cicama ili frajerima može da bude simpatični pokazatelj da je partneru stalo.

Foto: @IAMMUSLIMAH2

Foto: @IAMMUSLIMAH2

Ozbiljna veza

Objavljujete zajedničke fotografije, stavljate jedno drugom pesme na zid, objavljujete statuse na kojima tagujete partnera i povrh svega ste promenili ljubavni status? Ozbiljno ste zagriženi za ovu priču i reč je o nečemu što svakako ima svoj nastavak. Uživajte.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • .

    A zar nije bolje za vezu ne koristiti fejs? Zasto svi moraju da znaju svaki detalj iz zivota nekog para,glupost

  • Dude88

    Mnogo toga je i vestacko na slikama

  • Bljak

    Retko odvratna serija o glupim americkim,razmazenim,burzujima...

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima