SVE ZA NOVAC: Odrekli bi se seksa, izdali prijatelja

Ne biste verovali na šta su sve ljudi spremni da bi dobili milion funti

  • 10

Pitanje "Šta ste spremni da učinite da biste dobili milion funti?" iz ankete koja je nedavno sprovedena u Velikoj Britaniji dalo je veoma zanimljive odgovore. Žudnja za novcem može da navede neke osobe da preduzmu neočekivane, pa i zastrašujuće odluke.

Svaki deseti muški ispitanik kazao je da bi bez razmišljanja raskinuo sa svojom partnerkom, pa čak i da bi do kraja života živeo u celibatu samo da bi postao milioner. Na ovakav korak spremna je tek svaka dvadeseta žena.

Ljubavne veze nisu jedine koje bi bile zbrisane jednim potezom ruke zbog milion funti. Jedanaest odsto muškaraca, ali svega pet odsto žena, kazalo je da bi za tu svotu okrenuli leđa najboljem prijatelju. Muškarci su, takođe, spremni da se zauvek odreknu piva, dok bi žene rado obećale da više nikada neće okusiti čokoladu.

Istraživači su želeli da saznaju i kako bi Britanci potrošili svoje "milionče". Mnoge žene su rekle da bi sebi kupile "super partnera", dok su muškarci izjavili da bi platili najvišu cenu kako bi postali vrhunski sportisti ili stekli nadljudske moći.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • N. M

    20. septembar 2013 | 14:06

    Nema tih para! Ali ima jedna izreka: svi smo mi pederi samo zavisi kolika nam je cena. Sto je veci ulog vece su sanse da okrenemo dupe. Tako da nikad ne reci nikad.

  • Vlada

    20. septembar 2013 | 08:18

    Sto ne moze s'pare , moze s'mnogo pare

  • Mala od skandala

    20. septembar 2013 | 20:38

    Daj nekom vlast ili novac,pa ces videti kakav je,stara izreka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA