Male tajne koje žene kriju kao zmija noge

Neke stvari žene ne vole da dele ni sa kim, naročito ne s muškarcima, jer smatraju da o tome ne treba pričati . Ipak, mi smo tu da vam otkrijemo o čemu se radi

  • 6

Postoje stvari o kojima žena jednostavno ne voli da razgovara. Neke od njih su deo njene intime, a za druge očekuje da muškarci sami ukapiraju o čemu se radi. Međutim, ma koliko se muškarci trudili da razumeju neke stvari, to im teško, praktično nikako, ne polazi za rukom. Evo šta sve žene kriju od vas, a da niste ni slutili to.

Samoća

Mnogi muškarci smatraju da su žene zavisne od nežnosti i da im je konstantno potrebna muška ruka. Međutim, u pitanju je zabluda. Katkad je damama potrebna samoća, žele da spavaju same, žele da uživaju u miru i tišini i muškarac treba da zna kada je trenutak kada te stvari treba da joj priušti. O razlozima ćete porazgovarati kada dođe vreme za to.

Seksi veš

Seksi veš žene nose samo u posebnim prilikama, dok za svakodnevnu upotrebu biraju komade koji nimalo nisu seksi, ali koji su udobni i napravljeni od prirodnih materijala. To ne treba da vas čudi, s obzirom da udobnost i treba da bude uvek na prvom mestu.

Dlačice na nogama

Na početku veze žene su izuzetno pažljive i vode računa da uvek i u svakom trenutku budu maksimalno sređene, doterane i privlačne. Međutim, vremenom se opuštaju, baš kao što to rade i muškarci, i dešava im se da ponekad skliznu s puta. To što ste u trenutku osetili da njene noge nisu sveže obrijane je sasvim normalna stvar.

Neraspoloženje


Žene su ponekad jednostavno loše volje, čak i kada nisu u onim danima. Sve što u tom trenutku treba da uradite je da ih jednostavno pustite da sve to lepo prođe. Nakon toga biće sve kako treba.

Zamena uloga

Partnerka vam nije majka i neće ići za vama da vas ponudi još jednom porcijom ručka ili pokupi prljavi veš s poda. Dok to ne shvatite, očekujte prepirke sve dok ne prihvatite da ste u vezi jednaki.

Deljenje

Nemojte se nervirati ako ona traži zalogaj vašeg dezerta ili ručka. Većina žena u vezi je spremna da deli baš sve, pa ne smatraju velikim grehom ako vam malo pomognu oko komada torte. Ako imate problem sa time, recite joj kako biste došli do zajedničkog rešenja.

Prošlost

Ovo sigurno nervira mnoge muškarce, ali žene vole da čeprkaju po prošlosti. Naročito ih zanimaju bivše devojke. U ovom je slučaju otpor je uzaludan. Odgovorite na pitanja koliko želite ili smatrate da treba i čekajte da je prođe detektivsko raspoloženje.

Važne stvari

Važni datumi poput godišnjice veze, braka ili nekih bitnih događaja su ženama jako važni i ukoliko ih zaboravite, naravno da će biti smrtno ljute na vas. Tada vam je najbolje da odmah smislite način da se iskupite.

Izgled

Svaka žena pored sebe želi zgodnog muškarca koji zna da vodi računa o svom izgledu i koji mami uzdahe prolaznika. Ali nijedna žena ne želi da njen muškarac izgleda bolje od nje.

Klonovi

Muškarci prečesto zaključuju da su sve žene iste. Sledećeg puta kada izađete u grad s ekipom, malo se osvrnite oko sebe i pogledajte bolje. Postoje suptilne razlike čak i među pomodarkama koje na prvi pogled sve liče na jedna na drugu.

(Telegraf.rs / tportal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA