• 7

SILOVANJE: Žene, same ste krive! (VIDEO)

U Indiji, a i svugde u svetu, žene koje su žrtve seksualnog zlostavljanja moraju nakon svega još i da trpe optuživanje kako sopstvene okoline, tako i stroge ruke zakona

  • 7


Bolivudske lepotice odlučile su da stanu u odbranu svih žrtava seksualnog nasilja tako što će na sarkastičan i pomalo šokantan način pokazati silovateljima, a i svima drugima, ko je zapravo kriv za ovako jedan ponižavajući zločin koji jedna žena može da doživi.
Njihova poruka je da su žene krive isključivo zbog toga što su žene, a da ludacima i manijacima nije važno da li one na sebi imaju izazovnu suknju ili su od glave do pete odevene u kosmonautski skafander. Takođe, ostajanje jedne emancipovane dame do sitnih sati na poslu, odlazak s društvom u večernji provod, prirodna lepota i ljubazan osmeh ne predstavljaju ni na koji način povod i poziv na seks, a kamoli ne na fizičko i psihičko iživljavanje nad nedužnom i krhkom žrtvom.
(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vaš novinar

    @Ђокица....100% у праву.

  • Ђокица

    У Индији има 50 милиона мушкараца више од жена јер убијају женске бебе. Слично је и у муслиманској северној Африци и Кини. Пуно младих мушкараца без могућности да заснују породицу прво доводи до локалног насиља над женама па до ратова.

  • Niko bitan

    Hajde zene, umete vi to i bolje! Ivana ja sam za to da mu se ostavi samo jedno :-D

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima