Šta vas čeka na prvu godišnjicu veze?

Nedavna studija istraživala je na koji način muškarac i žena funkcionišu u vezi, kako vreme prolazi. Rezultati su bili zanimljivi, ali ne i iznenađujući

  • 4

Studija koja je nedavno rađena u Velikoj Britaniji istraživala je na koji način se stvari menjaju među partnerima nakon samo godinu dana veze. Dokazano je upravo ono u šta se dugo verovalo, a to je da zaljubljenost izbledi nakon samo 14 meseci.

U istraživanju je učestvovalo čak 2.000 parova, a većina njih se složila da je partnerima potrebno samo godinu dana kako bi se potpuno opustili. Nakon toga, veza dobija sasvim novu dimenziju.

Muškarci menjaju svoje ponašanje tako što prestaju da se briju preko vikenda, dok žene sve više vremena provode pred partnerom u trenerki i bez šminke.

Većina parova odlazi mnogo dalje, rušeći barijere intime koje bi trebalo da ostanu zauvek čvrste. Tako mnogi partneri ulaze jedno drugom u WC ili ne zatvaraju vrata dok su u toaletu.

Takođe, u ovom periodu reči "volim te" se sve ređe izgovaraju.

(T. Milić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jokica

    26. septembar 2013 | 11:06

    Apsolutna neistina i teska budalastina!Sest godina sam u vezi,i u partnera sam danas zaljubljena vise nego na samom pocetku!Nikada se ne setam pred njim u aljkavom izdanju,niti on zapostavlja svoje higijenske obaveze i navike!Iznenadjujemo jedno drugo vrlo cesto.Kratki izleti,odlasci van grada,ponekad ukrademo par sati od poslovnih obaveza i posvetimo ih sebi.Nadjemo nacin da bas tada oboje "imamo neka posla" i sastanemo se u sred radnog vremena!Nemate pojma kako to prija.Ne visimo jedno drugom na glavi 24h,a i da hocemo zbog poslovnih obaveza ne mozemo.Nekada se i po par dana ne vidimo zbog toga,ali su svi naredni susreti vatra ziva!I tako ja 6.godina zaljubljena u coveka svog zivota!Nije prica,kad nekog istinski zavolite,uvericete se kako je sve ovo vrlo izvodljivo!Naravno,bez ikakvih kalkulacija,prilagodjavanja,spustanja kriterijuma pri odabiru partnera.Samo tako je moguce odrzati ljubavnu caroliju.

  • nina

    26. septembar 2013 | 11:35

    Uopste me nije sramota da radim bilo sta ispred njega i za njegove strane je isto a volim ga neizmerno i on se previse trudi za nas. ;)

  • Lolica

    25. septembar 2013 | 17:19

    Nije tacno !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA